Na początek mam małą prośbę, jeśli chcecie promować modelarstwo, to nie wstawiajcie zdjęć z imprezy integracyjnej, oraz dzisiejszego ranka.
Impreza świetna, dobrze się z wujkiem Laszlem "odstresowaliśmy"...
Tyle mojego pisania na dziś, na więcej nie mam sił.
Pozdro i dzięki.
II Lubelskie Spotkania Modelarskie 26-28.10.2007
Moderatorzy: kartonwork, Tomasz D.
:haha::haha:Sicore pisze:Na początek mam małą prośbę, jeśli chcecie promować modelarstwo, to nie wstawiajcie zdjęć z imprezy integracyjnej, oraz dzisiejszego ranka.
Impreza świetna, dobrze się z wujkiem Laszlem "odstresowaliśmy"...
Tyle mojego pisania na dziś, na więcej nie mam sił.
Pozdro i dzięki.
Ciekawe dlaczego...
Mam nadzieję że impreza mogła się podobać, miło było poznać ( pozdro Janek, Sicore, Laszlik) jak i spotkać starych znajomych z Nowego Sącza (Yeti z ekipą) czy Radomia (Kopajt i spółka). Oczywiście zapraszamy za rok, a może wcześniej ;)
Galeria zdjęć modeli kartonowych oraz plastikowych już na naszej stronie, w sumie ok. 500 zdjęć. Na stronie także od dzisiaj szczegółowe wyniki konkursu, także w wersji pdf. Zapraszamy, wystarczy klinkąć w mój podpis lub TUTAJ
Pozdrawiam
Marzen, nie placz. MY pamietamy!!!
Za rok jestem, chyba ze... no wlasnie mam nadzieje ze nic mi nie stanie na przeszkodzie. Mam tez nadzieje ze pojawie sie z czyms nowym i konkurencja bedzie wieksza.
Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki za imprezke chlopaki!
Za rok jestem, chyba ze... no wlasnie mam nadzieje ze nic mi nie stanie na przeszkodzie. Mam tez nadzieje ze pojawie sie z czyms nowym i konkurencja bedzie wieksza.
Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki za imprezke chlopaki!
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD