Witam wszystkich w kolejnej mojej relacji tym razem jest do model stara 266 wraz z działem P-LOT z modelika (wersja wznowiona) cena modelu to 32zł. Model prezentuje się lepiej niż pierwsze wydanie i dlatego też się do tego modelu przekonałem, głównie kolor modelu jest bardziej podobny do orginału niż w wydaniu pierwszym i rysunki montażowe są bardziej przejrzyste.
OKŁADKA
Tak wygląda stan moich prac
W budowie ZIŁ-157K oraz Krążownik liniowy HMS "HOOD"
Witam.
Czy model posiada silnik?
Na czym polega lepsza prezentacja w stosunku do pierwszego wydania?
Ja posiadam pierwsze wydanie i ciekaw jestem co poprawili.
pozdrawiam
Ogólnie w częściach modelu nic nie zmieniono więc silnika także nie posiada, główna zmiana to kolor samego modelu jest ciemniejszy i wydaje mi się, że jest lepsza jakość druku, instrukcja jest bardziej przejrzysta.
W takim razie kibicujemy i czekamy na wszelkie uwagi.
Osobiście mam wielki sentyment do tego modelu, bo właśnie przy takim działku służyłem w wojsku. Zatem czeka one w kolejce, aż moje umiejętności będą na nie wystarczające... upłynie jeszcze wiele wody, tymczasem masz kibica!
Życzę udanego modelu. model jest dość trudny chociaż nie jest specjalnie utrudniony.
Model sam skleiłem i bardzo mi sie podoba więc jak zrobie nyske chyba sie za niego wezme jeszcze raz
Powodzenia i pozdrawiam!!!
Gdyby Bóg postawił na przedni napęd ludzie chodziliby na rękach
Budowa modelu pomalutku idzie do przodu, rama której tak nie lubię robić jest już skończona, często mi ją wykrzywia, a jak jest wykrzywiona to wielu pewnie z was wie jakie czasami są dalej problemy z dalszą budową, ale w tym modelu wyszła mi prościutka co bardzo mnie cieszy.
Przyklejony jest także już przedni zderzak i kilka innych elementów.