Długo się nie odzywałem. Przez ten czas skubnąłem trochę przednie zawieszenie
Porobiłem również te drucikowe ustrojstwa przy tylnych mostach. Ze swej strony radzę: róbcie to we wcześniejszej fazie niż ja. Doklejanie tych drucików wtedy gdy tylne zawieszenie jest już przyklejone do ramy jest naprawdę kłopotliwe i czasochłonne
a tutaj możecie zobaczyć jak powstawały detale zwolnic i felg
Poniższe fotki przedstawiają to coś co będzie targał na sobie mój Jelcz
Teraz planuję zająć się bieżnikiem przednich opon oraz ramą zabudowy, napędem i elementami mieszalnika.
Pozdrawiam
[relacja] JELCZ W640 JS
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Mariusz Kita
-
-
Witam.
Parę fotek: drobnica pod kabinę, błotniki na tył przerysowane z GCBA, rozrysowana i sklejona na razie z cienkiego papieru wylewka mieszanki.
Poza tym kilka ujęć kabiny- błotniki przymocowane tymczasowo taśmą malarską jak widać no i malutkie postępy w temacie przedniego zawieszenia
Jakość zdjęć- nie zauważyłem że a aparacie była ustawiona najmniejsza rozdziałka, więc foty są jakie są. Poza tym nie są to jakieś detaliki przy których potrzebna jest super ostrość.
Bieżniki na przód chyba zrobię tak ja sugerował Mariusz
pozdrawiam
Stasiek
Parę fotek: drobnica pod kabinę, błotniki na tył przerysowane z GCBA, rozrysowana i sklejona na razie z cienkiego papieru wylewka mieszanki.
Poza tym kilka ujęć kabiny- błotniki przymocowane tymczasowo taśmą malarską jak widać no i malutkie postępy w temacie przedniego zawieszenia
Jakość zdjęć- nie zauważyłem że a aparacie była ustawiona najmniejsza rozdziałka, więc foty są jakie są. Poza tym nie są to jakieś detaliki przy których potrzebna jest super ostrość.
Bieżniki na przód chyba zrobię tak ja sugerował Mariusz
pozdrawiam
Stasiek