Modelik FSC "ŻUK" A15M
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Modelik FSC "ŻUK" A15M
Witam,
na początek przedstawię się, mam na imię Waldek, 24 lat, pochodzę z Parczewa a teraz mieszkam i pracuje w Warszawie.
Model który chce zaprezentować jest moim pierwszym modelem więc jestem początkujący co pewnie będzie widać.
Model jaki postanowiłem skleić to FSC ŻUK A15M, kiedyś jeździłem podobnym (wersja cywilna-blaszak) i wbrew pozorom miło to wspominam. Jako ciekawostka udało mi sie wyciągnąć z niego 110km/h!!!
Wszelkie opinie, komentarze mile widziane
Niestety posiadam tylko aparat w telefonie i jakość zdjęć jest niezadowalająca
na początek przedstawię się, mam na imię Waldek, 24 lat, pochodzę z Parczewa a teraz mieszkam i pracuje w Warszawie.
Model który chce zaprezentować jest moim pierwszym modelem więc jestem początkujący co pewnie będzie widać.
Model jaki postanowiłem skleić to FSC ŻUK A15M, kiedyś jeździłem podobnym (wersja cywilna-blaszak) i wbrew pozorom miło to wspominam. Jako ciekawostka udało mi sie wyciągnąć z niego 110km/h!!!
Wszelkie opinie, komentarze mile widziane
Niestety posiadam tylko aparat w telefonie i jakość zdjęć jest niezadowalająca
Dziś zacząłem robić boczne poszycie (od strony kierowcy) i moje przypuszczenia że coś nie będzie pasować sprawdziły się musiałem wyciąć przednią wręgę która będzie wklejona o jakieś 3mm bliżej przodu.
Nie bardzo też pasowało nadkole do bocznej ścianki ale jakoś temu zaradziłem.
Jutro jak będzie słoneczko to zrobię parę fot, tylko przy naturalnym świetle udało mi sie uzyskać w miarę dobre zdjęcie telefonem.
Nie bardzo też pasowało nadkole do bocznej ścianki ale jakoś temu zaradziłem.
Jutro jak będzie słoneczko to zrobię parę fot, tylko przy naturalnym świetle udało mi sie uzyskać w miarę dobre zdjęcie telefonem.