Generalnie maluje tym co znajdę w magazynku, co nie znaczy że czym popadnie. Tu MM 1764e. Masz rację -lakier zmieni trochę odcień. Fotka też jest cienka.
Pozdrawiam Marek
Witam. Zasiałeś wątpliwości...sprawdziłem krętą ścieżkę , jaka zaprowadziła mnie do tego koloru. Według tabeli w Super Modelu:
FS x4092 - H 149 - MM 1764, zamiennik na MM wg. mojego starego katalogu Humbrola.
Brud i obicia powiadasz-tu ja mam wątpliwości:
1 cienki jestem w te klocki
2 zdjęcia tej wersji, które znalazłem w necie pokazują czyste maszyny i o zgrozo - błyszczące.
Jest wyjście: prawo Lestata.
Pozdrawiam Marek
Wiadomo, na lotiskowcu nie jest lekko... . Przydałaby się jednak informacja co to za samolot ma być konkretnie. Może marek d myśli o czymś prosto z fabryki? Fakt, że preshading może wskazywać na co innego.
Miałem zamiar zrobić bardzo "zjechany" egz, wybrałem jedno z oznaczeń z pudła i.....znalazłem zdjęcie tej maszyny.
Widzę że moje piwo od szwagra się oddala.
Marek
Ale ten płatowiec jest w bardzo dobrym stanie. Skąd i z kiedy jest ta maszyna? Może pierwowzór któregoś z moich modeli ścierał się z Twoim w powietrzu?
Widok z góry znajdziesz na zdjęciach innych egzemplarzy. Wyselekcjonujesz i i zadziałasz analogią.