Może z metalu?...
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
ET21 - to raczej Twoje pojęcie o forumowej etykiecie jest bardzo mgliste. Twoich osiągnięć modelarskich nie znamy - masz zatem szansę na pokazanie nam swoich dokonań.
Co do modeli Jacka - założył sobie pewien poziom wierności odwzorowania. Poziom nieosiągalny dla przeciętnych zjadaczy chleba. I swoją pracę rzeczywiście wykonuje po mistrzowsku.
Co do modeli Jacka - założył sobie pewien poziom wierności odwzorowania. Poziom nieosiągalny dla przeciętnych zjadaczy chleba. I swoją pracę rzeczywiście wykonuje po mistrzowsku.
Do ET21
Dzięki Kierowniku za obronę. Przyznaje się, że nie znam się, a raczej nie zbudowałem żadnego modelu kolejowego. Na modelarstwie się znam i wiem jaki poziom reprezentuje Jacek. To na pewno jest mistrzostwo świata. Widziałem wiele modeli. Jeżeli uważasz inaczej to pokaż swoje modele i udowodnij, że jesteś od Jacka lepszy. Poziom jaki reprezentuje Jacek jest nie osiągalny dla wielu, a dla Ciebie przede wszystkim. Ci co tak krytykują jak Ty to najczęściej tylko to potrafią robić. Relacje Jacka oglądam z wielkim zainteresowaniem tak jak relacje Kierownika, Wujka Andrzeja czy Precyzyjnego. To nie jest obecnie modelarstwo którym się zajmuję, ale wiele się od nich nauczyłem i Ty również możesz. Twoje stwierdzenie mnie obraża i myślę, że innych też. Zwłaszcza tych co zgadzają się ze mną. Tak na marginesie modelarstwo to wieczna nauka ja uczę się jej od 1971 roku z małymi przerwami, od Jacka dużo się nauczyłem, a Ty?
zgadzam sie w paru kwestiach z ROBERTEM ale nie powinien szydzić aż tak bardzo z ET21 kultura tego wymaga
a co do modeli Jacka heh ja jestem pod wielkim wrażeniem od samego poczatku
Potrafi cudeńka stworzyć z blaszek i kawałków metalu
a do tego jest otwarty na pytania i pomaga innym (czyt mnie )
Oby tak dalej Jacek wemnie masz zawsze wiernego kibica
a co do modeli Jacka heh ja jestem pod wielkim wrażeniem od samego poczatku
Potrafi cudeńka stworzyć z blaszek i kawałków metalu
a do tego jest otwarty na pytania i pomaga innym (czyt mnie )
Oby tak dalej Jacek wemnie masz zawsze wiernego kibica