Współczesne pociągi bojowe
Moderatorzy: kartonwork, kierownik
Te zdjęcia już pokazywałem, ale w znacznie gorszej jakości...
Teraz są to skany stron rocznika uzbrojenia Rosji 1996-1997 Wojska Rakietowe...
Pięć zdjęć z sekwencją podnoszenia kontenera startowego.
Na jednym z nich wyraźnie widać maszt urządzenia służącego do odchylania trakcji elektrycznej. (albo sieci trakcyjnej...? )
Załadunek kontenerów startowych do wagonów...
Rysunek przedstawiający start rakiet z bazy stacjonarnej.
I skład w ruchu... Na tym zdjęciu wyraźnie widać ze do poruszania się „pociąg rakietowy” potrzebuje przy swej wadze aż trzech lokomotyw M 62.
Teraz są to skany stron rocznika uzbrojenia Rosji 1996-1997 Wojska Rakietowe...
Pięć zdjęć z sekwencją podnoszenia kontenera startowego.
Na jednym z nich wyraźnie widać maszt urządzenia służącego do odchylania trakcji elektrycznej. (albo sieci trakcyjnej...? )
Załadunek kontenerów startowych do wagonów...
Rysunek przedstawiający start rakiet z bazy stacjonarnej.
I skład w ruchu... Na tym zdjęciu wyraźnie widać ze do poruszania się „pociąg rakietowy” potrzebuje przy swej wadze aż trzech lokomotyw M 62.
-
niesamowite... jestem baaardzo ogromnym pasjonatem koleji... baaardzo rowniez interesuje mnie temat 2 Wojny Swiatowej... i pociagi pancerne... Tu mam wszystko w jednym, bardzo Ci dziekuje Grzegorz, jestes specjalistą. Pewnego dnia chcialbym wiedziec choc w polowie tyle co ty... Szkoda ze temat juz sie skonczyl... ladny czas temu choc itak tyle tu informacji ze... mozna to czytac nawet 4 razy i za kazdym razem cos nowego sie znajdzie i nigdy nie nudzace ;) choc jesli jeszcze nie wyczerpales tematu to prosze wroc do prowadzenia tego wątku