Shermana lepię czyli Firefly VC (Tasca 1/35) [w budowie]
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Witaj Piorod. Miło mi, że ta moja relacja coś jednak warta jest i się komuś przyda.
Dzięki za podpowiedź - spróbuję do Tasci napisać.
No i nie mów do mnie na Pan, bo ja Tomek po prostu jestem.
Mając na uwadze, to co z translatorów angielsko-polskich wychodzi, to ja jednak z takiej opcji bym nie korzystał Lehcyferze.
Dzięki za podpowiedź - spróbuję do Tasci napisać.
No i nie mów do mnie na Pan, bo ja Tomek po prostu jestem.
Mając na uwadze, to co z translatorów angielsko-polskich wychodzi, to ja jednak z takiej opcji bym nie korzystał Lehcyferze.
-
-
Translator google jest całkiem dobry i dość sensownie tłumaczy. Tu jest link do niego: http://www.google.com/language_tools?hl=EN.
Trochę do przodu z budową ruszyłem i oblaszkowałem tył mojego modelu:
A z tego, co na zdjęciach zauważyłem, to w zaczepach do mocowania haka powinny być otwory:
Jak również w mocowaniu koła napinającego:
Zdjęcia z książki Wojciecha J. Gawrycha "Armor PhotoGallery #13 Sherman VC Firefly" str. 38
No to je sobie powierciłem:
Przy okazji mam znowu mały problem. W związku z tym, że producent nie dołączył do zestawu liny holowniczej będę musiał jakąś zakupić, ale nie wiem jakiej grubości powinna ona być.
Jak zawsze liczę na Waszą konstruktywną krytykę i pomoc.
A z tego, co na zdjęciach zauważyłem, to w zaczepach do mocowania haka powinny być otwory:
Jak również w mocowaniu koła napinającego:
Zdjęcia z książki Wojciecha J. Gawrycha "Armor PhotoGallery #13 Sherman VC Firefly" str. 38
No to je sobie powierciłem:
Przy okazji mam znowu mały problem. W związku z tym, że producent nie dołączył do zestawu liny holowniczej będę musiał jakąś zakupić, ale nie wiem jakiej grubości powinna ona być.
Jak zawsze liczę na Waszą konstruktywną krytykę i pomoc.