Ep09
Moderatorzy: kartonwork, kierownik
Ep09
Kiedyś "kierownik" npisał mi żebym pokazał co tworze tworze malo bo caly czas przymierzam sie do metalu by w nim podłubać ale czas i brak materiałujest problemem
przesyłam pokazać wózek do ep09 i nie skączone pudło,nie jest to coś cudownego ale mnie sie podoba i jeszcze sm42 własnej produkcji z duża ilością kurzu.
P.s jaką użuć blache (grubość) do robienia modelu ?
przesyłam pokazać wózek do ep09 i nie skączone pudło,nie jest to coś cudownego ale mnie sie podoba i jeszcze sm42 własnej produkcji z duża ilością kurzu.
P.s jaką użuć blache (grubość) do robienia modelu ?
witam
chyba mam jakiś problem, ale nie widze zdjęć, czy tylko ja??
pozdrawiam
chyba mam jakiś problem, ale nie widze zdjęć, czy tylko ja??
pozdrawiam
FW-190 D-9 FW-190 A-4 Spitfire mk.Vb Spitfire mk.Vc Spitfire mk.XVIe PZL P.11c JU-88D-1 B-239 P-40E Jak-1b P-47D-11 Spitfire LF.IX Spitfire mk.Ia Hawker Hurricane
F4U Corsair
"Buduję miniaturowe 'repliki' samolotów, a nie kartonowe modele"
Piotr Rowiński
F4U Corsair
Piotr Rowiński
to jak mozesz kaine to wrzuc je jeszcze raz, najwyzej jak sie pokażą te poprzednie to je usuniesz, bo szczerze to chetnie zobacze tą EPke, poza tym robisz ja od podstaw z planów czy jak?
pozdrawiam
pozdrawiam
FW-190 D-9 FW-190 A-4 Spitfire mk.Vb Spitfire mk.Vc Spitfire mk.XVIe PZL P.11c JU-88D-1 B-239 P-40E Jak-1b P-47D-11 Spitfire LF.IX Spitfire mk.Ia Hawker Hurricane
F4U Corsair
Piotr Rowiński
F4U Corsair
Piotr Rowiński
witam ja również bardzo chętnie zobaczę te zdjęcia:) mimo iż kolei nie jest moim głównym zainteresowaniem to przymierzam się do budowy paru sztuk:) i tu mam pytanie czy ktoś może ma jakieś materiały które mógłby udostępni bądź link do materiałów na temat lokomotywy EP-05? pozdrawiam i życzę powodzenia w pracach:)