*[Relacja/Czołg] Modelik PzKpfw.III Ausf.M
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Ja psikałem ale nie model tylko wręgi ułożone na stole. Większość została zdmuchnięta z jego powierzchni. Niezłego chucha miała ta pucha.A co sądzicie o normalnych sprayach olejnych i akrylowcych.Które można nabyć w sklepach chemicznych.? Psikał już ktoś tym swoje modele ?
Co do modelu to podziwiam czystość klejenia. Gratuluję. No i zmobilizuj się aby go dokończyć.
I jeszcze jedna uwaga - sprawdź ostatnie koło na lewej stronie wanny, wygląda jakby się przekrzywiło.
Tempest .....Ty to masz sokoli wzrok To jest nie do zobaczenia przecież :P faktycznie koło sie rusza bo jakoś się odkleiło,przykleje je co by nie odleciało całkowicie.Model już sklejony,tylko na razie nie posiadam aparatu.W poniedziałek zaprezentuje już całkowicie sklejony i polakierowany model.Pozdrawiam
Wreszcie koniec ...... oto kilka fotek. Resztę zamieszczę w galerii, jak tylko powstanie.
takimi lakierami potraktowałem model...w sprayu poprosiłem o akryl ale nie mam pojęcia czy to jest lakier na bazie wody.Nigdzie na opakowaniu nie ma wzmianki
Ps.Teraz dopiero moje oko wychwyciło jeszcze jeden błąd w modelu To zostanie moja tajemnicą,chyba że ktoś z was już wie jaki :P
Jeszcze na koniec chciałem podziękować wszystkim którzy podglądali moje zmagania z modelem,dziękuję za podpowiedzi i wskazówki.
Pozdrawiam.
takimi lakierami potraktowałem model...w sprayu poprosiłem o akryl ale nie mam pojęcia czy to jest lakier na bazie wody.Nigdzie na opakowaniu nie ma wzmianki
Ps.Teraz dopiero moje oko wychwyciło jeszcze jeden błąd w modelu To zostanie moja tajemnicą,chyba że ktoś z was już wie jaki :P
Jeszcze na koniec chciałem podziękować wszystkim którzy podglądali moje zmagania z modelem,dziękuję za podpowiedzi i wskazówki.
Pozdrawiam.