Witam. Od dawna myślałem obudowie polskiego fiata ponieważ ten z małego modelarza mi nie wystarczał bo jest w nim za mało szczegółów. Jak przykład do budowy wykorzystam 125p z 1976r mojego taty. Relacje dopiero teraz gdy już złożyłem znaczna cześć modelu ponieważ dopiero teraz odkryłem to forum.
A wiec zaczynamy.
Proszę o komentarz do mojej pracy. I czy nie wiecie skąd wziąć skrzynie biegów i silnik 1500/1300.
Pozdrawaim
Reacja budowy polskiego fiata 125p wlasnej konstrukcji.
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Reacja budowy polskiego fiata 125p wlasnej konstrukcji.
Ostatnio zmieniony sob sie 30 2008, 13:00 przez Cezar, łącznie zmieniany 3 razy.
- MarcinKowalski
Zmieniłem fotki wcześniej. A co do wzorowania ie to mam fiata z CCZ i tata ma fiata i tego mam zamiar odwzorować. To ten fiat http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/125P/29653
Pozdro
Pozdro
Ostatnio zmieniony sob sie 30 2008, 13:01 przez Cezar, łącznie zmieniany 2 razy.
Fiat na podanym przez Ciebie linku jest super , tylko dwa lata młodszy od mojego Yellow Bahama.
Nie bardzo tylko rozumiem co to znaczy "Zmieniłe fotki wcześniej. A co do wzorowania ie to mama fiata z CCZ i tata ma fiata i teg mam zamiar odwzorować. " .
Nie bardzo tylko rozumiem co to znaczy "Zmieniłe fotki wcześniej. A co do wzorowania ie to mama fiata z CCZ i tata ma fiata i teg mam zamiar odwzorować. " .
Nie zabijam, nie kradnę, nie wierzę.
Było smaszno i jaszmije smukwijne
Świdrokrętnie na zegwniku wężały.
Peliczaple stały smutnocholijne,
A zbłąkinie rykoświstąkały...
GUZZISTI
Było smaszno i jaszmije smukwijne
Świdrokrętnie na zegwniku wężały.
Peliczaple stały smutnocholijne,
A zbłąkinie rykoświstąkały...
GUZZISTI