No to mam przerąbane . Ale uprzedzam że na prawdę nie ma czym się pochwalić szczególnie że to samolocik zdudłany na szybcika (wstyd pokazać) ha ha - ok nie żebym się wykręcał. Pokażę jeszcze kilka fotek ale to dopiero jutro.
Dzięki za zdjęcia. Nad tym tematem musisz jeszcze trochę popracować.
Co do samego modelu wyszedł całkiem przyzwoicie, tak wiec intryguje mnie co będzie teraz następne w kolejce?
Witaj Piterski. Wiem że jest mnóstwo niedociągnięć, pośpiechu - jest nad czym popracować . A jeżeli chodzi o kolejny model to przymierzam się do ..... nie będzie to samolot. Myślę o okręcie. Mam już przeskalowany i wydrukowany w skali 1:150. Chciałem 1:100 lub ale jak powiedziałem jakie będą rozmiary modelu to raz dwa ślubna wybiła mi ten pomysł z głowy . Niestety pozostaje 1:150 ;)
Na razie jestem na etapie zbierania różnego rodzaju materiałów, zdjęć, odpowiednich narzędzi etc.
Pozdrawiam
Jak dla mnie bomba. Z dobrego opracowania wyciagnoles wiecej niz bylo w zamierzeniu. Jezeli moge miec prosbe to prosilbym o opisik technologiczni wykonania silnika, ladnie wyszedl a ze u mnie Wildcat lezy w kolejce info mi sie przyda
Pozdrawiam