*[Relacja/Kolej] Bn2t FREUDENSTEIN - Modelik
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Ambicja wzięła górę i poprawiłem ten element, w sumie nie pierwszy w mojej ciufie Operacja usunięcia zbieralnika przeszła pomyślnie - uff
Fota po zabiegu
Fota po przyklejeniu + inne nowe elementy
Z racji tego że istnieje taka zmora jak kurz, zacząłem robić gablotkę. Szkło i ciecie szkła wykonane u szklarza - uwaga jedyne 10 zł !! klejenie to moja robota. Myślę że w tym tygodniu uda mi się ukończyć podstawkę pod model.
Na dziś tyle. Pozdrawiam
Fota po zabiegu
Fota po przyklejeniu + inne nowe elementy
Z racji tego że istnieje taka zmora jak kurz, zacząłem robić gablotkę. Szkło i ciecie szkła wykonane u szklarza - uwaga jedyne 10 zł !! klejenie to moja robota. Myślę że w tym tygodniu uda mi się ukończyć podstawkę pod model.
Na dziś tyle. Pozdrawiam
Witaj,
bardzo ładnie to wszystko wygląda, a teraz jeszcze do tego prościutko Też kiedyś muszę popełnić taki modelik bo świetnie wygląda
Pozdrawiam i życzę powodzenia
bardzo ładnie to wszystko wygląda, a teraz jeszcze do tego prościutko Też kiedyś muszę popełnić taki modelik bo świetnie wygląda
Pozdrawiam i życzę powodzenia
Moje relacje:
www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=(XXXXX)
UKOŃCZONE:
Przyczepa PN 1,5 (8691); Schienenwolf (15903); H.L. Hunley (12780); Katapulta (12916); T-24 (13216); TKW (14149); Kapliczka (14675); Ł-34
W BUDOWIE:
P. Kolei Wilanowskiej; BM-13 "Katiusza"
www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=(XXXXX)
UKOŃCZONE:
Przyczepa PN 1,5 (8691); Schienenwolf (15903); H.L. Hunley (12780); Katapulta (12916); T-24 (13216); TKW (14149); Kapliczka (14675); Ł-34
W BUDOWIE:
P. Kolei Wilanowskiej; BM-13 "Katiusza"
Dawno nic nie wstawiałem więc dziś kawałek mojej dwu wieczorowej roboty Budka - jak widać to jeszcze nie koniec, pozostała tylna ściana i dach do wykonania plus detale. Tylna część ścianek bocznych jeszcze nie przyklejona. Popełniłem drobnego babola który polegał na tym że cały kocioł został zbyt wysoko przyklejony i musiałem zwiększyć wysokość całej budki około 1mm. Kocił nie wskoczył mi w otwór w płycie podłogowej, przy kolejnym modelu zwrócę szczególna uwagę
kicz
Pozdrawiam
kicz
Pozdrawiam
Ceva nie ma się czego spodziewać po aparacie za 300zł, na początku przyszłego tygodnia myślę że zakończę budowę modelu i popróbuje bardziej z oświetleniem przy sesje foto.
Pozdrawiam,
P.S. poszukuje w necie fotografii parowozu Px48, bardzo bym był wdzięczny za info to będzie mój kolejny model, relacja zacznę w nowym wątku.
Pozdrawiam,
P.S. poszukuje w necie fotografii parowozu Px48, bardzo bym był wdzięczny za info to będzie mój kolejny model, relacja zacznę w nowym wątku.