*[Relacja/Czołg] Czołg średni T-28
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Szydercza Gała
- x 169
Dzięki że podzieliłeś się z nami tą wiadomością, już normalnie nie mogłem opanować zwieracza, tak straszliwie nie mogłem się doczekać :haha::haha::haha:
Może wstaw jakąś fotkę tych swoich dokonań
Może wstaw jakąś fotkę tych swoich dokonań
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
- Marcintosh
- x 8
- Szydercza Gała
- x 169
Wiele wody upłynęło od ostatniego wpisu tutaj... Towarzysz GUWNY INRZYNIER po 30 dniach śledztwa na Łubiance przyznał się do szkodnictwa i sabotażu oraz wielu innych rzeczy, w konsekwencji pojechał wspomagać ekspedycję badawczą na Nowej Ziemi, gdzie teraz karmi Białe Niedźwiedzie... . Nowe kierownictwo FABRYKI postanowiło przyspieszyc działania, na fotce wszystkie 250 ogniw, jeszcze bez wszystkich wystających z nich elementów, których jest 5000000000 , ale pod nowym nadzorem z NKWD nie powinno to juz trwac tak długo..... inaczej biedne misiaki na Nowej Ziemi spasą sie za bardzo i jak wlezą do wody spowodują zalanie północnej europy i moga stanowić zagrożenie dla okrętów FLOTY OCEANU LODOWATEGO
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 169
Coś tu zalatuje trupem... przez ponad miesiąc spodziewałem się znaleźć moją relacje na co najmniej 4 stronie, a tu proszę juz na drugiej i to nawet nie na samym dole .
Może Wam tez podesłać jakiegoś LUDOWEGO KOMISARZA??
Na Nowej Ziemi doszło do nieszczęśliwego wypadku, w wyniku którego TOWARZYSZ GUWNY INRZYNIER nie doczekał końca okresu swojej resocjalizacji. Najpierw biedaczek pocharatał się na drucie kolczastym, który oddzielał osadę badawczą od dokarmianych Białych Misiów, potem mina urwała mu nogę i ostatecznie co by nie dać się upolować Misiom popełnił samobójstwo strzelając sobie 4 razy w potylicę...
Natomiast NOWE KEROWNICTWO oferując robotnikom dodatkowe kartki na kaszankę i baleron oraz ciekawy wybór ośrodków wczasowych na Dalekim Wschodzie i Północy zrealizowało ostatecznie PLAN.
Cały układ jezdny jest juz zamontowany, TOWARZYSZ KOMISARZ zezwolił na publikacją następujących zdjęć:
Z pozdrowieniami od BIAŁYCH NIEDŹWIEDZI, równie białych OWIEC oraz SMOKA Z KOMODO
Może Wam tez podesłać jakiegoś LUDOWEGO KOMISARZA??
Na Nowej Ziemi doszło do nieszczęśliwego wypadku, w wyniku którego TOWARZYSZ GUWNY INRZYNIER nie doczekał końca okresu swojej resocjalizacji. Najpierw biedaczek pocharatał się na drucie kolczastym, który oddzielał osadę badawczą od dokarmianych Białych Misiów, potem mina urwała mu nogę i ostatecznie co by nie dać się upolować Misiom popełnił samobójstwo strzelając sobie 4 razy w potylicę...
Natomiast NOWE KEROWNICTWO oferując robotnikom dodatkowe kartki na kaszankę i baleron oraz ciekawy wybór ośrodków wczasowych na Dalekim Wschodzie i Północy zrealizowało ostatecznie PLAN.
Cały układ jezdny jest juz zamontowany, TOWARZYSZ KOMISARZ zezwolił na publikacją następujących zdjęć:
Z pozdrowieniami od BIAŁYCH NIEDŹWIEDZI, równie białych OWIEC oraz SMOKA Z KOMODO
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 169
- Szydercza Gała
- x 169
Nie no normalnie nie piszcie wszyscy na raz bo nie podołam .
W dzisiejszym odcinku głównym bohaterem będzie wentylator i jego osłona.
Odpowiem też na niezadane pytanie: tą wypasioną siatkę z poprzedniej fotki wziąłem z filtra lejka do ropy od traktora ( informacja specjalnie dla Piterskiego, może wstydził się zadać to typowe dla Niego pytanie ).
A oto i Główny Bohater tego postu:
Chwała POTĘŻNEMU PEKAESOWI
W dzisiejszym odcinku głównym bohaterem będzie wentylator i jego osłona.
Odpowiem też na niezadane pytanie: tą wypasioną siatkę z poprzedniej fotki wziąłem z filtra lejka do ropy od traktora ( informacja specjalnie dla Piterskiego, może wstydził się zadać to typowe dla Niego pytanie ).
A oto i Główny Bohater tego postu:
Chwała POTĘŻNEMU PEKAESOWI
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
-
- x 1
- Szydercza Gała
- x 169
No nie wiem jak z piankowaniem gąsienic, ale zawsze można zrobić imitację kupy śniegu na czołgu z pianki
Gąsienice proponowałbym odlać z ołowiu w formach z pianki.
Można też cały czołg pokryć chromoniklem na ciepło
Co do tej kwintesencji to chyba lekka przesada, od kwintesencji czołgowej to tu jest Wujaszek, ja mu mogę co najwyżej esencję herbaty zaparzyć
Sponsorem dzisiejszego odcinka jest fabryka narzędzi Sierp i Młot, która dostarczyła narzędzi niezbędnych przy przesłuchiwaniu faszystowskich jeńców
WIELKIE JOŁ od SMOKA Z KOMODO
Gąsienice proponowałbym odlać z ołowiu w formach z pianki.
Można też cały czołg pokryć chromoniklem na ciepło
Co do tej kwintesencji to chyba lekka przesada, od kwintesencji czołgowej to tu jest Wujaszek, ja mu mogę co najwyżej esencję herbaty zaparzyć
Sponsorem dzisiejszego odcinka jest fabryka narzędzi Sierp i Młot, która dostarczyła narzędzi niezbędnych przy przesłuchiwaniu faszystowskich jeńców
WIELKIE JOŁ od SMOKA Z KOMODO
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD