Musiałem sobie troszkę odpocząć od klejenia, ale chęci na nowo wróciły więc jedziemy z koksem :-).
Na początek zabieram się za górną część kadłuba. Jak widać na zdjęciach to dopiero początek i wszystko jeszcze jest w stanie surowym.
PS. Kolejne zdjęcia najwcześniej za tydzień bo nie będę miał aparatu :-(
Jak widać górna część kadłuba prawie jest skończona, jeszcze kilka poprawek (szczególnie włazu, bo wyszedł tak sobie), szlifowanko i malowanko na koniec. Potem zabieram się za boki.
Moje pytanko co do tego pancerza reaktywnego, tak se podpatrzyłem i na niektórych jednostkach T-72 stwierdziłem że montowano go na fartuchach osłaniających koła i gąsienice z boku, czy Ty też będziesz montował ten pancerz?
bredzio15 pisze:Moje pytanko co do tego pancerza reaktywnego, tak se podpatrzyłem i na niektórych jednostkach T-72 stwierdziłem że montowano go na fartuchach osłaniających koła i gąsienice z boku, czy Ty też będziesz montował ten pancerz?
Oczywiście że będę go montował. Teraz kończe drobne elementy na fartuchach, później zabieram się właśnie za ten pancerz o którym piszesz.