*[Relacja/Samochód] STAR 25 MM + walorka (jeśli mi wyjdzie)
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Witam po dłuższej nieobecności !!!
dziś kolejna porcja fotek... na początek poprawione obwódki zegarów oraz wnętrze kabiny:
podsufitka:
kabina:
Po skończeniu całej kabiny było bardzo dużo białych miejsc (głównie na tych cienkich paskach naklejanych na kabinę) więc postanowiłem, że mój model będzie fabrycznie nowy i pomalowałem całą kabinę...
na zdjęciach widać pociągnięcia pędzla - w rzeczywistości ich nie widać...
rozpocząłem też budowę prądnicy:
[/url]
Pozdrawiam
dziś kolejna porcja fotek... na początek poprawione obwódki zegarów oraz wnętrze kabiny:
podsufitka:
kabina:
Po skończeniu całej kabiny było bardzo dużo białych miejsc (głównie na tych cienkich paskach naklejanych na kabinę) więc postanowiłem, że mój model będzie fabrycznie nowy i pomalowałem całą kabinę...
na zdjęciach widać pociągnięcia pędzla - w rzeczywistości ich nie widać...
rozpocząłem też budowę prądnicy:
[/url]
Pozdrawiam
- Jacek Bula
- marcin1323
Misiek, trzeba przyznać, że te zegary z nowymi obwódkami wyglądają super. mi tez sie podoba bardzo model. Widze ze masz podobne problemy jak ja w swoim "sokole" z dopasowaniem gęstości farby. na przodie maski idealnie,. ale na bokach szoferki, chyba ciut bza gęste wyszło. generalnie czekam na dalsze prace z niecierpliwoscia
Witam!
Modelki wygląda fajnie, ale mówiąc szczerze razi mnie w oczy jedna rzecz. Przykładasz się tak do różnych szczegółów jak guziczki, obwódki itp. a co z drzwiami? Którędy się wsiada do tej ciężarówki? No i jeszcze w sumie druga sprawa. Będziesz coś robił z grillem i tą kratką z tylu kabiny?
Nie uznaj tego za jakąś zgryźliwość, ale tak mi się wydaje, że te dwa fakty( bo nie drobne szczegóły) psują efekt jaki osiągnąłeś szczegółami.
Pozdrawiam i życzę owocnej pracy
Modelki wygląda fajnie, ale mówiąc szczerze razi mnie w oczy jedna rzecz. Przykładasz się tak do różnych szczegółów jak guziczki, obwódki itp. a co z drzwiami? Którędy się wsiada do tej ciężarówki? No i jeszcze w sumie druga sprawa. Będziesz coś robił z grillem i tą kratką z tylu kabiny?
Nie uznaj tego za jakąś zgryźliwość, ale tak mi się wydaje, że te dwa fakty( bo nie drobne szczegóły) psują efekt jaki osiągnąłeś szczegółami.
Pozdrawiam i życzę owocnej pracy
Witam !!!
Cieszę się, że informujecie mnie o tym co Wam się nie podoba, co byście zmienili... wszelka krytyka motywuje...
Jeśli chodzi o gril i tę siatkę z tyłu - nie zrobiłem ich ponieważ nie miałem z czego... - ostatnio udało mi się dorwać siatkę na muchy więc od razu to poprawiłem
natomiast jeśli chodzi o drzwi... coś wymyślę...
Fotki dodam wkrótce, jak odzyskam monitor z naprawy, bo się zepsuł
Pozdrawiam !!!!!
Cieszę się, że informujecie mnie o tym co Wam się nie podoba, co byście zmienili... wszelka krytyka motywuje...
Jeśli chodzi o gril i tę siatkę z tyłu - nie zrobiłem ich ponieważ nie miałem z czego... - ostatnio udało mi się dorwać siatkę na muchy więc od razu to poprawiłem
natomiast jeśli chodzi o drzwi... coś wymyślę...
Fotki dodam wkrótce, jak odzyskam monitor z naprawy, bo się zepsuł
Pozdrawiam !!!!!