Troszkę mniej różowo, na dzień dobry po strzale w paszczękę. ;)Sicore pisze:Coś w stylu: "Paris Hilton: Kumpela na zabój."???
[KONIEC] Smit Rotterdam 1:83
Moderator: kartonwork
-
- x 8
-
- x 8
Domyśliłem się, że to coś poważnego. Chciałem tylko sprawić, żebyś na parę chwil o tym zapomniał...
Sam miałem kiedyś dwa palce sklejone razem. Zabieg przeprowadziłem sam. Wtedy uświadomiłem sobie, co mój dowódca plutonu z SOR-u miał na myśli, gdy nam powtarzał (przeważnie po tym, jak nam wycisk dał...): "Nawet sobie nie zdajecie sprawy z tego, jaki ból człowiek może wytrzymać"...
Sam miałem kiedyś dwa palce sklejone razem. Zabieg przeprowadziłem sam. Wtedy uświadomiłem sobie, co mój dowódca plutonu z SOR-u miał na myśli, gdy nam powtarzał (przeważnie po tym, jak nam wycisk dał...): "Nawet sobie nie zdajecie sprawy z tego, jaki ból człowiek może wytrzymać"...
Na koniec chciałbym tylko dodać i od razu WSZYSTKICH UPRZEDZIĆ że każdemu może się taki przypadek trafić, nawet bardzo ostrożnym. Uważajcie bo sklejenie każdej innej części ciała to "pikuś" w porównaniu z tym co dla modelarza najcenniejsze czyli wzrokiem.
Pozdrawiam wszystkich odpoczywających od modelarskiego warsztatu.
Pozdrawiam wszystkich odpoczywających od modelarskiego warsztatu.