Model ukończony i to się liczy. Brakuje tylko przysłowiowej kropki nad "i" czyli pomalowania elementów metalowych.
Wykonanie akceptowalne ale wymaga pracy nad warsztatem i estetyką. Mam tu na myśli retusz i dokładność w wycinaniu i estetyce klejenia. To jednak przy odrobinie pracy przyjdzie w raz kolejnymi modelami.
Generalnie gratuluje i czekam na zwiastun kolejnej relacji
*[Relacja/Okręt] Barka Desantowa LCM(3).
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Jacek Bula
Witam.
Zgadzam się całkowicie z licznymi uwagami o niedociągnięciach w modelu, tymi mniej i więcej widocznymi, ale z każdym modelem umiejętności wzrastają, a i warsztat się powiększa o możliwości. U mnie możliwości są ograniczone, ale i tak się cieszę z ukończenia modelu. Z perspektywy czasu mogę śmiało powiedzieć, że wiele elementów bym poprawił i staranności więcej. Nie mniej jednak jestem z efektu zadowolony.
Do usłyszenia w kolejnej relacji, pozdrawiam Jacek.
Zgadzam się całkowicie z licznymi uwagami o niedociągnięciach w modelu, tymi mniej i więcej widocznymi, ale z każdym modelem umiejętności wzrastają, a i warsztat się powiększa o możliwości. U mnie możliwości są ograniczone, ale i tak się cieszę z ukończenia modelu. Z perspektywy czasu mogę śmiało powiedzieć, że wiele elementów bym poprawił i staranności więcej. Nie mniej jednak jestem z efektu zadowolony.
Do usłyszenia w kolejnej relacji, pozdrawiam Jacek.
-
- x 1
- marcin1323
- Jacek Bula
Jeszcze raz wszystkim serdecznie dziękuję za pomoc i miłe słowo, także za te dotyczące uwag, które w kolejnych pracach zaowocują
W ramach odpoczynku od kolejnej poważnej pracy nad modelem dłubię sobie nad sterowcem "Graf Zeppelin" (zdjęcie zamieszczę w galerii), a po nim coś poważniejszego (może zmierzę się z czołgiem?).
Pozdrawiam i do usłyszenia, Jacek.
W ramach odpoczynku od kolejnej poważnej pracy nad modelem dłubię sobie nad sterowcem "Graf Zeppelin" (zdjęcie zamieszczę w galerii), a po nim coś poważniejszego (może zmierzę się z czołgiem?).
Pozdrawiam i do usłyszenia, Jacek.