Elco 80' Torpedo Boat PT-596 1:35 RELACJA
Moderator: kartonwork
No niestety z lekkim opóźnieniem spowodowanym wypadkiem w czasie malowania !! Niestety farbka zalała mi burte i dno, zaowocowało to szlifowaniem kadłuba z farbki
Prezentuje wam model z nowym malowaniem burt niestety dno jeszcze niepomalowane ale to już niedługo
Oto fotki przedstawiające obecny stan
I po kawałku
Prezentuje wam model z nowym malowaniem burt niestety dno jeszcze niepomalowane ale to już niedługo
Oto fotki przedstawiające obecny stan
I po kawałku
Nooo to współczuj incydentu z farbka ;p czasem tak bywa też często przy modelach plastikowych wylewały mi się farbki ale zazwyczaj na gazetę itp. ;p.
Model prezentuje się okazała choć ma pytanie czy to już wszystkie części czy cos jeszcze jest bo trochę łysawy :P
A chodząc z tematu malowania. Co masz w środku tzn aparatura ,Serwa, regulator, akumulatorki?. Bo jestem na etapie kompletowania osprzęt RC
Model prezentuje się okazała choć ma pytanie czy to już wszystkie części czy cos jeszcze jest bo trochę łysawy :P
A chodząc z tematu malowania. Co masz w środku tzn aparatura ,Serwa, regulator, akumulatorki?. Bo jestem na etapie kompletowania osprzęt RC
pozdrawiam
Będzie wyglądał lepiej jak ten sklejony na pudełku ;)
Diament powstaje w wysokiej temperaturze
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
i wysokim ciśnieniu ;)
Przychylam się do przedmówcy, zwłaszcza, że USA to kraj kontrastów - proponuję zrobić co najmniej jednego murzyna ;) No i załóż im w końcu hełmy bo się chłopaki pewnie mocno stresują ;)Rotation pisze:Hmmm wygląda to jak by to była jedna postać , może jakoś ich idzie pozmieniać ?
Diament powstaje w wysokiej temperaturze
i wysokim ciśnieniu ;)
i wysokim ciśnieniu ;)