Trochę źle kombinujesz. Jak czołg, ważący ponad 9ton, może być przewożony 4,5 tonową ciężarówką. Przecież z tego Mercedesa nic by nie zostało, jakby 7TP na niego wjechał. No chyba że masz zdjęcie potwierdzające taki przypadek...Sławomir Dreszer pisze:2) Mecedes L4500A, a na jego plaformie znajdzie się 7TP
odskocznia od kartonu czyli TKS 1:35
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Sławomir Dreszer
Pokazujesz zdjęcia i chyba nie wiesz co na nich jest.
Na pierwszej fotce, a właściwie zbiorze fotografii masz ciężarówki firmy Bussing Nag a nie Mercedes. Na drugim zdjęciu masz 3-osiowego Mercedesa (numeru niestety nie pamiętam). Te pojazdy mogły przewozić czołg wielkości 7TP, ale nie L4500, którego budujesz. Poza tym pamiętaj, że ciężarowych Mercedesów z rodziny L jest caaaaaaaaaaaałe mnóstwo, a nie tylko jeden typ, którego model budujesz.
Pomysł z TKS-em jest o wiele lepszy i bardziej realny
Na pierwszej fotce, a właściwie zbiorze fotografii masz ciężarówki firmy Bussing Nag a nie Mercedes. Na drugim zdjęciu masz 3-osiowego Mercedesa (numeru niestety nie pamiętam). Te pojazdy mogły przewozić czołg wielkości 7TP, ale nie L4500, którego budujesz. Poza tym pamiętaj, że ciężarowych Mercedesów z rodziny L jest caaaaaaaaaaaałe mnóstwo, a nie tylko jeden typ, którego model budujesz.
Pomysł z TKS-em jest o wiele lepszy i bardziej realny
- Sławomir Dreszer
- Sławomir Dreszer
- Sławomir Dreszer
- Sławomir Dreszer
Witaj, model ten to Mercedes L4500A ze ZVEZDY, myślę że wykonanie przez producenta tego modelu jest bardzo dobre, jest to moja uwaga jak na moje skromne poczynania w modelach plastikowych.Jak na razie składa się fajnie bez problemowo.Pewnie w przyszłym tygodniu będę malował silnik i retuszował.
Pozdrawiam Sławek
Pozdrawiam Sławek
- Sławomir Dreszer