Relacja na wilu forach ?
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Relacja na wilu forach ?
Witam wszystkich
Jest to mój pierwszy post na tym forum więc się przedstawię.
Na imię mam Darek i jestem z Bielska - Białej, modelarstwem kartonowym zajmuję się w zasadzie od czasów dzieciństwa, z tym że miałem częste przerwy po parę miesięcy, a nawet lat.
W tej chwili kleje Panterę G z GPM (relacja na konkurencyjnym forum).
A ja mam do Was pytanie:
Zauważyłem że niektórzy prezentują swoje prace na kilku forach jednocześnie, co sądzicie o pokazywaniu tej samej relacji na rożnych forach.
Jest to mój pierwszy post na tym forum więc się przedstawię.
Na imię mam Darek i jestem z Bielska - Białej, modelarstwem kartonowym zajmuję się w zasadzie od czasów dzieciństwa, z tym że miałem częste przerwy po parę miesięcy, a nawet lat.
W tej chwili kleje Panterę G z GPM (relacja na konkurencyjnym forum).
A ja mam do Was pytanie:
Zauważyłem że niektórzy prezentują swoje prace na kilku forach jednocześnie, co sądzicie o pokazywaniu tej samej relacji na rożnych forach.
- Marcintosh
- x 8
Regularnie śledzę KartonWork - jest ono wyposażone w RSS i dzięki temu codziennie odczytuję wszystkie nowe wiadomości na GReaderze. Konradus niestety RSS nie posiada i od czasu do czasu sprawdzam tam pojedyncze, wybrane relacje (zakładam do nich śledzenie przez zewnętrzny RSS). Innych forum w praktyce nie śledzę...
Tak więc ze swojej strony zachęcam cię żebyś pisał na KartonWorku bo wtedy z pewnością będę cię czytał
Tak więc ze swojej strony zachęcam cię żebyś pisał na KartonWorku bo wtedy z pewnością będę cię czytał
- Do not try to make a model. Instead only try to realize the truth.
- What truth?
- There is no model. Then you will see that it's not the model that you make, it is only yourself.
- What truth?
- There is no model. Then you will see that it's not the model that you make, it is only yourself.
Prowokacja? A na czym ona polega?Marcintosh pisze:Ja uwazam, ze czytac i prowadzic relacje wolno tylko na jednym forum. Prowadzenie relacji na wiecej niz jednym forum to jawna prowokacja.
Ale jeśli ktoś czyta tylko jedno forum to i tak się nie dowie że relacja istnieje na innym, więc nie ma problemu.
Pozdawiam