Witam wszystkich na mojej nowej relacji z budowy modelu, po małej przerwie od modelarstwa. Więc po przerwie wracam ale zaczynam wszystko od nowa (Prośba dla admina o usunięcie moich wszystkich tematów). Na początek troszkę o modelu będzie to model rosyjskiej ciężarówki ZIŁ-157K wydawnictwa orlik, model jest stosunkowo nowym modelem cena 43zł. Model posiada 19 stron z częściami, model wygląda na dość szczegółowo opracowany. Problemy może przysporzyć kabina, której uformowanie może być dla mnie dużym problemem. Model zamierzam w całości malować i nadać mu troszkę brudnego wyglądu jak wyjdzie to zobaczymy bo jestem nowicjuszem w tej dziedzinie
W budowie ZIŁ-157K oraz Krążownik liniowy HMS "HOOD"
Mała aktualizacja w budowie, powstały zbiorniki powietrza i zostało dokończone tylne zawieszenie. Co do drążków możliwe że są za cienkie, będę się starał je poprawić.
Witam wszystkich po długiej przerwie w budowie ziła, od dziś wracam jednak mam ogromną prośbę do wszystkich tych którzy posiadają ten model potrzebuje skanów ramy, ponieważ zamalowałem miejsca przyklejenia części, a moje skany gdzieś znikneły :-(
Prace nad ziłem pomalutku ruszyły do przodu, mam nadzieje że teraz bez jakiś komplikacji dotrwam do końca.
Po przerwie zrobiłem jak dotąd przednie zawieszenie oraz bak paliwa.