*[Relacja/Samolot] PWS-54 MM 12/1967
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Jacek Bula
Nie jest źle z tymi owiewkami, zawsze może być gorzej...
Idzie Tobie świetnie praca nad modelem, model bardzo ładny, a super sobie dajesz radę, tym bardziej cieszy oko fakt, iż wydanie mimo wszystko to z MM 12/1967 i do tego jeszcze skany.
Jestem pełen podziwu. Tak mi się wydaje, że bym poległ z nim, bo warsztat mój (jeśli go tak nazwać można moje umiejętności) jeszcze słaby, ale może z czasem w siłę urośnie. Na razie popatrzę sobie u lepszych...
Pozdrawiam i życzę dalszej walki, Jacek.
Idzie Tobie świetnie praca nad modelem, model bardzo ładny, a super sobie dajesz radę, tym bardziej cieszy oko fakt, iż wydanie mimo wszystko to z MM 12/1967 i do tego jeszcze skany.
Jestem pełen podziwu. Tak mi się wydaje, że bym poległ z nim, bo warsztat mój (jeśli go tak nazwać można moje umiejętności) jeszcze słaby, ale może z czasem w siłę urośnie. Na razie popatrzę sobie u lepszych...
Pozdrawiam i życzę dalszej walki, Jacek.
No, nareszcie jakieś całościowo-podglądowe zdjęcia Byłem bardzo ciekaw jak ten modelik będzie się prezentował w całej okazałości...
I mimo tylu problemów z pasowaniem części wszystko wygląda świetnie - ale to za sprawą Twoich umiejętności (powtórzę się) w kształtowaniu kartonu...
Pozdrawiam
I mimo tylu problemów z pasowaniem części wszystko wygląda świetnie - ale to za sprawą Twoich umiejętności (powtórzę się) w kształtowaniu kartonu...
Pozdrawiam
Moje relacje:
www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=(XXXXX)
UKOŃCZONE:
Przyczepa PN 1,5 (8691); Schienenwolf (15903); H.L. Hunley (12780); Katapulta (12916); T-24 (13216); TKW (14149); Kapliczka (14675); Ł-34
W BUDOWIE:
P. Kolei Wilanowskiej; BM-13 "Katiusza"
www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=(XXXXX)
UKOŃCZONE:
Przyczepa PN 1,5 (8691); Schienenwolf (15903); H.L. Hunley (12780); Katapulta (12916); T-24 (13216); TKW (14149); Kapliczka (14675); Ł-34
W BUDOWIE:
P. Kolei Wilanowskiej; BM-13 "Katiusza"
Modelik jest robiony ze skanu nie z oryginalnego MM. Jaki był oryginał? - nie wiem, ale należy przypuszczać, że skaner odtworzył wszystko to co było w oryginale i naprawdopodobniej jest to wynik zastosowanej metody druku dla odtworzenia danego koloru.
Jak się ma pięcioro wnucząt, to nie da się ukryć, że dziadek.
Jak się ma pięcioro wnucząt, to nie da się ukryć, że dziadek.