SM42 1601
Moderatorzy: kartonwork, Rafal N.
to ja już nie wiem z planów z których rysuje jest 9.. niestety ie udało mi się spotkać zdjęcia które by pokazało jednoznacznie ile jest tych szprych.. ale nie ma problemu ten program ma bardzo fajną właściwość, taką że nie trzeba składać wszystkiego od nowa gdy trzeba coś poprawić tylko poprawia się na pojedynczej części a on zmienia na złożeniu więc w razie coś to się poprawi
dobrze:D postaram się to poprawić i w ramach możliwości będę jeszcze poprawiał to koło, aż do uzyskania optymalnego wygląduuboottd pisze:Szprychy szprychami ale jak już nie robisz tych wszystkich krągłości koła szprychowego, to przynajmniej zaznacz schodek na przejściu koła bosego na obręcz.
pozdrawiam
Witam wszystkich
czy teraz trochę lepiej
pomimo sesji prace nadal trwają, oto pióra:
no i na koniec całość:
teraz wezmę się za mocowanie piór do ramy
pozdrawiam
poprawiłem te obręcze:uboottd pisze:Szprychy szprychami ale jak już nie robisz tych wszystkich krągłości koła szprychowego, to przynajmniej zaznacz schodek na przejściu koła bosego na obręcz.
czy teraz trochę lepiej
pomimo sesji prace nadal trwają, oto pióra:
no i na koniec całość:
teraz wezmę się za mocowanie piór do ramy
pozdrawiam
Witam wszystkich
dziś kolejny odcinek z serii kompletowanie zawieszenia
i na ramie (na razie tylko na jednym komplecie maźnic, jutro postaram się wstawić na drugi komplet):
od razu powiem że nie jestem pewien na 100% czy tak to mocowanie wygląda ale z tych planów i nie licznych zdjęć tak sobie to wyobraziłem
pozdrawiam
dziś kolejny odcinek z serii kompletowanie zawieszenia
i na ramie (na razie tylko na jednym komplecie maźnic, jutro postaram się wstawić na drugi komplet):
od razu powiem że nie jestem pewien na 100% czy tak to mocowanie wygląda ale z tych planów i nie licznych zdjęć tak sobie to wyobraziłem
pozdrawiam