*[Relacja/Okręt] Boh Cara Chrani, czyli jankesi z nitownicami WARIAG
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Szydercza Gała
- x 169
Kemot sam sie zdziwilem jak zobaczylem te zdjecia. Faktycznie minimalnie sie zapadly, ale widac to tylko na fotce bo jest w MAKRO To samo z poreczami ( byly przeszlifowane, ale widac nie dosc, glut mocno je utwardzil ).
Co do drzwi hmm.... w sumie mozna bylo je pomalowac, ale jakos nie pomyslalem o tym, a teraz dostep do nich jest utrudniony.
Co do drzwi hmm.... w sumie mozna bylo je pomalowac, ale jakos nie pomyslalem o tym, a teraz dostep do nich jest utrudniony.
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
Ładne
Ale ekipa malarska dostanie po uszach - dopiero co pomalowali słupki na biało a już pordzewiały.
No chyba że te ciemne plamy na słupkach górnej poręczy to cienie na pomarszczonej powierzchni - wtedy rzeczywiście przydałoby się trochę szlifu.
Ale ekipa malarska dostanie po uszach - dopiero co pomalowali słupki na biało a już pordzewiały.
No chyba że te ciemne plamy na słupkach górnej poręczy to cienie na pomarszczonej powierzchni - wtedy rzeczywiście przydałoby się trochę szlifu.
- Do not try to make a model. Instead only try to realize the truth.
- What truth?
- There is no model. Then you will see that it's not the model that you make, it is only yourself.
- What truth?
- There is no model. Then you will see that it's not the model that you make, it is only yourself.
- Szydercza Gała
- x 169
To nie rdza tylko dziadowska biala farba, w tym wypadku Pactra, ale one wszystkie sa g.... warte , przetre to jeszcze drobnym papierem i przejade rozwodniona ( przepraszam za brak polskich znakow ale w tyrze nie mam )
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
Ja za to Humbrole dawno odstawiłem i przesiadłem sie na Modelmastery
mam jeszcze koło 50 farbek humbrola ale chyba je komuś sprezentuję
A co do paktry to tez miałem z nia problemy strasznie słabo kryje
Mój poprzedni post to droczenie sie
Nie moge doczepić sie modelu bo mi sie podoba to choć farbek sie czepie
mam jeszcze koło 50 farbek humbrola ale chyba je komuś sprezentuję
A co do paktry to tez miałem z nia problemy strasznie słabo kryje
Mój poprzedni post to droczenie sie
Nie moge doczepić sie modelu bo mi sie podoba to choć farbek sie czepie
- Szydercza Gała
- x 169
taakiego ruchu ta tu nie pamiętam od ohohohoho tak dawno . Jak pisałem poręcze i tą papiurową i drucianą jeszcze poprawię, rozcieńczanie pactry wodą powoduje że kryje jeszcze bardziej dziadowsko, ale jutro spróbuje z tamyiowskim rozcieńczalnikiem do akryli, zobaczymy co wyjdzie z takiej hybrydy
BALROG wiedziałem że mi nie zapomnisz tej podstawy pod flaka
Art szkoda że zajmujesz się dwasmarkami zamiast jakimś prawdziwym okrętem, ale wiem o gustach się nie dyskutuje, a już prawie nikt nie zgadza się z moimi kanonami piękna . Tak więc chciał nie chciał musze śledzić smarkową relację
BALROG wiedziałem że mi nie zapomnisz tej podstawy pod flaka
Art szkoda że zajmujesz się dwasmarkami zamiast jakimś prawdziwym okrętem, ale wiem o gustach się nie dyskutuje, a już prawie nikt nie zgadza się z moimi kanonami piękna . Tak więc chciał nie chciał musze śledzić smarkową relację
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD