nie wydaje mi sie aby tacy jeszcze w ogole na forum istnielilaszlik pisze:zmuszacie postronnych forumowiczów
po prostu niektorzy maja (lub zdobyli na doswiadczeniach wynikajacych z rozmow z wami) na tyle rozumu, by wiedziec ze nie ma sensu sie wdawac w te kretynskie gadki, nigdy nie prowadza do konkluzji, nigdy nie prowadza do jakichkolwiek wnioskow, wiec po co marnowac czas na takie idiotyzmy? zeby dorosli panowie, nierzadko na emeryturze poswiecali swoj czas na wyszukiwanie potem wszelkich informacji na temat kogos innego i podniecali sie na forum ze znalezli filmik na yt, jak inny forumowicz pije browara z kumplami w knajpie? Zeby poczytac jak ktos grozi, jakim to on chamem byc potrafi, nie majac pojecia o charakterze innych uzytkownikow forum? zeby popatrzec jak ktos upierdliwie wkleja ten sam post, ktory wg regulaminu forum powinien sie dawno zakonczyc sankcją bo zawiera wulgaryzm (taa... tez znam kupe wulgow, ale nie uzywam ich zeby komus pokazac jakim to ja internetowym kozakiem jestem )
nabierzcie luzu i dystansu panowie z wszystkich skladow, grup, gromadek i towarzystw, bo to tylko forum, a wy kazde niezgodne z waszym zdanie traktujecie jako atak na wasza wolnosc niezaleznosc i bronicie swego jak niepodleglosci... zapedzacie sie w miedzyczasie w nieprzecietną dziecinadę i błazenadę
tak wiem, nie kleje, mam kupe postow zero relacji bla bla bla... zgadnijcie gdzie mam kogokolwiek zdanie na moj temat
gdzies mi sie rzucilo w oczy kiedys ze kogos 'mundrego' koszmarnie rozbawil fakt iz gram w gry online - niesmialo wspomne, ze dla wielu rownie idiotycznym i dziecinnym hobby jest klejenie modeli a jednak wielu tutaj w obronie swojej skorupki jest w stanie rzucac bluzgami przy ktorych ponoc wszystkim zwiedna uszy i byc takim swoistym forumowym 'hardkorem'... no to we mnie mmorpg az tak negatywnych emocji nie wyzwalaja ^^
i co do pierwszego akapitu, sam sie tego staram trzymac i od pewnego czasu tym forumowym błazenadom przygladam sie z boku, ale mnie podkusilo tutaj napisac co niniejszym czynie wszelkie 'ale' do mej skromnej osoby zleje cienkim strumieniem bo do poniedzialku bede mial duzo ciekawsze zajecia wiec mozecie sobie odpuscic
pozdro dla czerwonych, niebieskich - ORAZ tych mądrych, ktorzy maja to gdzies i robią swoje... bo w moim odczuciu obserwatora - to oni prezentują tutaj najciekawsze prace
edit - o nie, tylko nie dawajcie przypadkiem mi zoltych lub czerwonych kartek bo sie potne i utopie... smiechu warte.. dorosli ludzie... 12 letni brat mojej dziewczyny ma duzo wiecej rozumu od was i potrafi ignorowac trolla jesli kogos za takowego uzna