*[Relacja/Okręt] Boh Cara Chrani, czyli jankesi z nitownicami WARIAG
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Szydercza Gała
- x 169
Jako że idzie WOJNA, moi panowie oficerowie postanowili przynajmniej w minimalnym stopniu się do niej przygotować. Skoro można już szczelać torpedami, znaczy się Kapitan ma już co robić, to trza teraz zatroszczyć się o robotę dla orłów z Ochrany. Wiadomo powszechnie że do przesłuchiwania jeńców potrzebna jest lampa, co by im po oczach świecić, ale że japońce maja oczy małe i na dodatek skośne, za radą Borsukina postanowiono zaopatrzyć się w sprzęt o większej mocy...
Tak bajdełej to sorry Kemot za jawne zerżnięcie Twojej technologii busolowej, ale nie widziałem jeszcze lepszego patentu od tego.
Tak bajdełej to sorry Kemot za jawne zerżnięcie Twojej technologii busolowej, ale nie widziałem jeszcze lepszego patentu od tego.
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
Ufff... jednak odzyskałeś centa!
Busole - wyśmienite
Busole - wyśmienite
Na warsztacie: Leopard 2A5, J6K1 Jinpu
Zawieszone: Pogoria, XP-61E
Archiwum: Saab J35 Draken, Pietropawłowsk, F/A-18F Super Hornet, Churchill, MiG-21, Mirage III EA, Bf-109 K-4
-----------------------------
Wspieram .oO R357
Zawieszone: Pogoria, XP-61E
Archiwum: Saab J35 Draken, Pietropawłowsk, F/A-18F Super Hornet, Churchill, MiG-21, Mirage III EA, Bf-109 K-4
-----------------------------
Wspieram .oO R357
- Szydercza Gała
- x 169
Zbyszku mówiłem przeca że panowie Oficerowie są z epoki przed sowieckiej i nie maja lepkich łapek, powiem więcej ostatnio znalazłem na biurku drugą centówkę rozmnożyły mi się , muszę spróbować zostawić tam jakiś banknot
Ja tam bardziej zadowolony jestem z reflektorów z busolami wiedziałem że wyjdzie bo widziałem rezultaty u Kemota. Jeszcze jak je dziś zobaczyłem w świetle dziennym to dostały porcję szlifu 600 i drobne poprawki malarskie
Dzisiejsza partia to dolny poziom nadbudówki rufowej, jeszcze bez świetlika i druciarni, ale wszystko w swoim czasie.
Ja tam bardziej zadowolony jestem z reflektorów z busolami wiedziałem że wyjdzie bo widziałem rezultaty u Kemota. Jeszcze jak je dziś zobaczyłem w świetle dziennym to dostały porcję szlifu 600 i drobne poprawki malarskie
Dzisiejsza partia to dolny poziom nadbudówki rufowej, jeszcze bez świetlika i druciarni, ale wszystko w swoim czasie.
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 169
Powiedz mi Gało, czemuż to nie retuszujesz tych paskudnych czarnych linii na większości elementów. To że okręt biały, nie znaczy że ma Ci to ułatwić zadanie.
(A przy okazji tej wypowiedzi, nasze Troskliwe Misie z Dobro Squadu o ile jeszcze istnieje, jak i cała rzesza ich fanów, mogą się na własne oczy przekonać, że do siebie nawzajem też potrafimy być krytyczni... A przynajmniej ja potrafię)...
(A przy okazji tej wypowiedzi, nasze Troskliwe Misie z Dobro Squadu o ile jeszcze istnieje, jak i cała rzesza ich fanów, mogą się na własne oczy przekonać, że do siebie nawzajem też potrafimy być krytyczni... A przynajmniej ja potrafię)...
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 169