Grand Prix KW 2009 - Wyniki i nagrody
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Precyzyjny
- x 25
Moje gratulacje dla wszystkich medalistów, modele i relacje z ich budowy wykonane wzorcowo. Tylko pozazdrościć umiejętności, zaangażowania i efektów wielogodzinnej pracy.
Pozdrawiam
Precyzyjny
Na warsztacie: parowóz Pu29
Ukończone: parowóz Ty2, parowóz Ol49, parowóz TKp30
* * *
Precyzyjny
* * *
Gratulacje. Szczerze mówiąc miałem naprawde trudny orzech do zgryzienia kiedy chciałem zagłosować... Od początku rundy finałowej zastanawiałem się komu przydzielić punkt. W tym roku naprawde byla wyrównana stawka i życze nam wszystkim, forum, współmodelarzom żeby w przyszłym roku było tak samo. Naprawde wysoki poziom - jak dla mnie to cala trójka powinna mieć nagrode 1. ex equo.
- Jacek Bula
-
Przyszedł czas na nagrody. Nagród jest trzy, dla każdego miejsca na pudle po jednej. Oto one:
1. Bon na zakupy w sklepie Duduś o wartości 200zł
2. Bon na zakupy w sklepie Answer o wartości 200zł
3. Bezcieniowa lampa z lupą do prac precyzyjnych - jak tutaj o wartości około 200zł
Proszę o wybranie nagrody wg kolejności zajętych miejsc. Zaczyna zdobywca GRAND PRIX czyli QŃ.
P.S.
Dwie pierwsze nagrody zostały ufundowane przez właścicieli w/w sklepów współpracujących z naszym forum a nagroda trzecia została ufundowana przez jednego z użytkowników forum, który poprosił o zachowanie anonimowości.
1. Bon na zakupy w sklepie Duduś o wartości 200zł
2. Bon na zakupy w sklepie Answer o wartości 200zł
3. Bezcieniowa lampa z lupą do prac precyzyjnych - jak tutaj o wartości około 200zł
Proszę o wybranie nagrody wg kolejności zajętych miejsc. Zaczyna zdobywca GRAND PRIX czyli QŃ.
P.S.
Dwie pierwsze nagrody zostały ufundowane przez właścicieli w/w sklepów współpracujących z naszym forum a nagroda trzecia została ufundowana przez jednego z użytkowników forum, który poprosił o zachowanie anonimowości.
- herbaciany
Ja również bardzo serdecznie dziękuję z nagrodę Wybór jest oczywisty.
Ol49;Cid21;Od2;Px48;Coalbrookdale Loc. - R. Trevithicka; Tyn6 - modele ukończone.
W modelarstwie nie ma dróg na skróty. Może być albo dobrze, albo źle!!!
W modelarstwie nie ma dróg na skróty. Może być albo dobrze, albo źle!!!
-
- Precyzyjny
- x 25
Czy w tym roku administracja forum zrezygnowała z prezentacji zdjęcia zdobywcy GRAND PRIX na stronie laureatów ?
http://zabawa.kartonwork.pl/GPK/laureaci.html
http://zabawa.kartonwork.pl/GPK/laureaci.html
Pozdrawiam
Precyzyjny
* * *
Precyzyjny
* * *