Do modelarskiej braci z Radomia i okolic
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Do modelarskiej braci z Radomia i okolic
W co byście się chcieli zaopatrzyć i ewentualnie widzieć w sklepie z artykułami modelarskimi w Radomiu. Oczywiście jakby był taki z prawdziwego zdarzenia, a nie jakieś pseudo. Wpisujcie się, a nuż widelec
Taaa...
Szczerze mówiąc, to może trochę za późno na odpowiedź, ale wydaje mi się, że po tym, jak w brutalny i bezmózgi sposób popełniono morderstwo na Centralnej Składnicy Harcerskiej w Radomiu, już nic nie jest w stanie zmienić sytuacji. Akurat przypadkiem znam gościa, który jest za tą zbrodnię odpowiedzialny, a cały proces można by zilustrować w obszernej relacji, która niejednemu modelarzowi ścięłaby krew w tętnicach.
Krótko mówiąc, pogrążeni w nieustającej żałobie po naszym świętym sklepie, pogodziliśmy się z tym, że w Radomiu sklepu modelarskiego NIE MA i nie będzie. Wnioski? Jak wyżej (znaczy w poprzednim poście). Mogę Cię jedynie pocieszyć, że sam myślałem kiedyś o takim sklepie, zazdroszcząc chociażby takiemu...Lublinowi, czy nawet (tfu!) Kielcom!
Po rozeznaniu terenu dałem sobie spokój. Cóż... Takie jest życie. Nie wszystko jest możliwe, a CSH była tylko jedna.
P.S.
Mam nadzieję, że nie jesteś spokrewniony ze zbrodniarzem, który ma na sumieniu CSH?
Krótko mówiąc, pogrążeni w nieustającej żałobie po naszym świętym sklepie, pogodziliśmy się z tym, że w Radomiu sklepu modelarskiego NIE MA i nie będzie. Wnioski? Jak wyżej (znaczy w poprzednim poście). Mogę Cię jedynie pocieszyć, że sam myślałem kiedyś o takim sklepie, zazdroszcząc chociażby takiemu...Lublinowi, czy nawet (tfu!) Kielcom!
Po rozeznaniu terenu dałem sobie spokój. Cóż... Takie jest życie. Nie wszystko jest możliwe, a CSH była tylko jedna.
P.S.
Mam nadzieję, że nie jesteś spokrewniony ze zbrodniarzem, który ma na sumieniu CSH?