z okrętu samolotherbaciany pisze:...a potem w jedną sekundę robi się...
1:35 SCHNELLBOT S-100 + S-38 + :) ITALERI [RELACJA]
Moderator: kartonwork
-
- x 1
... Na Twoim miejscu pod zdjęciami zamiast dedykacji dla Artura dałbym lepiej taki tekst , bo możesz byś równie zaskoczony , jak odfrunięciem modelu z balkonu :
"Zamieszczone przeze mnie zdjęcie modelu "Schenellbot S100" ze znakiem swastyki na kadłubie ma podstawy czysto historyczne, w żadnym przypadku nie nawołuje do szerzenia ideologi faszystowskiej, jeżeli wizerunek "swastyki" któregokolwiek z oglądających relacje obraża zdjęcie zostanie natychmiast usunięte "
"Zamieszczone przeze mnie zdjęcie modelu "Schenellbot S100" ze znakiem swastyki na kadłubie ma podstawy czysto historyczne, w żadnym przypadku nie nawołuje do szerzenia ideologi faszystowskiej, jeżeli wizerunek "swastyki" któregokolwiek z oglądających relacje obraża zdjęcie zostanie natychmiast usunięte "
...mimo tego co napisał Grzegorz75, jedno zbliżenie na tego jelonka w porównaniu z trzema na wronę może świadczyć o... Oczywiście dumie z dobrze naklejonej wrony ;)
Diament powstaje w wysokiej temperaturze
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
Zamieszczone przeze mnie zdjęcie modelu "Schenellbot S100" ze znakiem swastyki na kadłubie ma podstawy czysto historyczne, w żadnym przypadku nie nawołuje do szerzenia ideologi faszystowskiej, jeżeli wizerunek "swastyki" któregokolwiek z oglądających relacje obraża, niech omija strony relacji numer 11 i 15 szerokim łukiem !!
Jelonki przy gapie to pikuś !! Pan pikuś !!
Tak Piotrze jestem z niej dumny ! Oczywiście tylko pod względem wykonania !Piotr80 pisze:...mimo tego co napisał Grzegorz75, jedno zbliżenie na tego jelonka w porównaniu z trzema na wronę może świadczyć o... Oczywiście dumie z dobrze naklejonej wrony ;)
Jelonki przy gapie to pikuś !! Pan pikuś !!