SM42 1:25 GPM
Moderatorzy: kartonwork, Tomasz D.
SM42 1:25 GPM
Dla zainteresowanych:
http://www.gpm.pl/index.php?akcja=produkt&edycja=5671
GPM wypuściło model SM42 w skali 1:25. W końcu jakaś spalinówka
http://www.gpm.pl/index.php?akcja=produkt&edycja=5671
GPM wypuściło model SM42 w skali 1:25. W końcu jakaś spalinówka
Jest duża ta spalinówka.
Czy ktoś się orientuje kiedy są pokazy modelarskie w BB?
Ostatnio tam mało przebywam i takie informacje do mnie niestety nie docierają.
Czy ktoś się orientuje kiedy są pokazy modelarskie w BB?
Ostatnio tam mało przebywam i takie informacje do mnie niestety nie docierają.
Ukończone:
Plastik: Su-22M4 Fitter K; German Fuel Truck; B-17 Mephis Belle; Mil-Mi24A; Mil-Mi 24D, He-117 Greif;
Papier: pomnik Prypeć
Pozdrawiam Michał
Plastik: Su-22M4 Fitter K; German Fuel Truck; B-17 Mephis Belle; Mil-Mi24A; Mil-Mi 24D, He-117 Greif;
Papier: pomnik Prypeć
Pozdrawiam Michał
Siemanos.
No i znowu udało się zdobyć więcej fotek prototypu tego pięknego modelu. Tradycyjnie okładka:
A teraz sam miód dla oczu ... trochę ciekawych zbliżeń, ukazujących jak bardzo autor zdetalizował ten model:
Zestaw części wycinanych laserowo robi niesamowite wrażenie. Wycięcie tego wszystkiego ręcznie ... na samą myśl zaczęły mnie boleć paluchy
Mam nadzieję, że większa ilość zdjęć pomoże Wam podjąć decyzję o zakupie tego modelu. Jako osoba zainteresowana kolejnictwem muszę powiedzieć, że mam na ten model niezłego smaka. Wygląda na bardzo dobrze dopracowany.
No i znowu udało się zdobyć więcej fotek prototypu tego pięknego modelu. Tradycyjnie okładka:
A teraz sam miód dla oczu ... trochę ciekawych zbliżeń, ukazujących jak bardzo autor zdetalizował ten model:
Zestaw części wycinanych laserowo robi niesamowite wrażenie. Wycięcie tego wszystkiego ręcznie ... na samą myśl zaczęły mnie boleć paluchy
Mam nadzieję, że większa ilość zdjęć pomoże Wam podjąć decyzję o zakupie tego modelu. Jako osoba zainteresowana kolejnictwem muszę powiedzieć, że mam na ten model niezłego smaka. Wygląda na bardzo dobrze dopracowany.
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - Niech karton będzie z Wami !!!
W pracy robię TO, a w domu TO. This is my OCCUPATION
W pracy robię TO, a w domu TO. This is my OCCUPATION
:D
Stoneczka jest super! Szczególnie jak się jedzie w środku można poczuć pozytywne wibracje hehe kto jechał ten wie o co kaman Trzeba będzie skleić prawda Driver?:D
PS Róbcie projektanci polski tabor nie tylko parowy !!!
PS Róbcie projektanci polski tabor nie tylko parowy !!!
Papier jest najszlachetniejszym tworzywem modelarskim.
- Precyzyjny
- x 25
Taka stonka to obowiązująca pozycja dla każdego fana modelarstwa kolejowego.
Ostatnio zmieniony pn paź 31 2011, 15:20 przez Precyzyjny, łącznie zmieniany 2 razy.
Pozdrawiam
Precyzyjny
Na warsztacie: parowóz Pu29
Ukończone: parowóz Ty2, parowóz Ol49, parowóz TKp30
* * *
Precyzyjny
Na warsztacie: parowóz Pu29
Ukończone: parowóz Ty2, parowóz Ol49, parowóz TKp30
* * *