1/3 Defendera-relacja
Moderator: kartonwork
- herbaciany
- herbaciany
- herbaciany
Znakomity jest ten Defender! Znakomity!
Diament powstaje w wysokiej temperaturze
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
Witaj
Piękna robota. Gdybyś tak mógł zrobić macro zawiasów od maski, bo widzę tam mały smaczek w postaci śruby z wgłębieniem krzyżakowym. No i kilka słów na temat malowania podkładem (jaki? i czym?), bo malowanie jest przedniej jakości.
Pozdrawiam
Piękna robota. Gdybyś tak mógł zrobić macro zawiasów od maski, bo widzę tam mały smaczek w postaci śruby z wgłębieniem krzyżakowym. No i kilka słów na temat malowania podkładem (jaki? i czym?), bo malowanie jest przedniej jakości.
Pozdrawiam
Ol49;Cid21;Od2;Px48;Coalbrookdale Loc. - R. Trevithicka; Tyn6 - modele ukończone.
W modelarstwie nie ma dróg na skróty. Może być albo dobrze, albo źle!!!
W modelarstwie nie ma dróg na skróty. Może być albo dobrze, albo źle!!!
- herbaciany
Dzięki Panowie za komentarze
niki68-te śruby są oryginalne-wykręcone z jakiegoś starego dvd.Model ma otwieraną maskę i musiałem jakoś wzmocnić połączenie klejowe coby podczas jazdy nie puściło.Co do malowania to MOTIP podkład akrylowy w aerozolu,nanoszony w pomieszczeniu średnio sterylnym od kurzu.Polecam bo jest rewelacyjny.Boję się malowania lakierem właściwym bo kolory w MOTIPIE są błyszczące i nie wiem czy pokryją tak fajnie jak ten podkład?
niki68-te śruby są oryginalne-wykręcone z jakiegoś starego dvd.Model ma otwieraną maskę i musiałem jakoś wzmocnić połączenie klejowe coby podczas jazdy nie puściło.Co do malowania to MOTIP podkład akrylowy w aerozolu,nanoszony w pomieszczeniu średnio sterylnym od kurzu.Polecam bo jest rewelacyjny.Boję się malowania lakierem właściwym bo kolory w MOTIPIE są błyszczące i nie wiem czy pokryją tak fajnie jak ten podkład?