[Relacja] BISMARCK w skali 1:100 / Rekonstrukcja legendy
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
-
- x 1
- Szydercza Gała
- x 169
apelować to On sobie może ale prywatnie
I co to za polniszen geld się tam zaplątał? jak faszisten to faszisten weź tam połóż pfenniga.
Mody na sukces Tomciu nie pobijesz choćbyś chciał, ale życzę powodzenia
I co to za polniszen geld się tam zaplątał? jak faszisten to faszisten weź tam połóż pfenniga.
Mody na sukces Tomciu nie pobijesz choćbyś chciał, ale życzę powodzenia
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
To jak dzień po dniu będziem mieć taką porcyjkę, to wersja pesymistyczna terminu pójdzie szybko w niepamięć (Szyderczy pewnie jest fanem tego „modnego” tasiemca i już mu się dłuży ).
Nadal zachodzę w głowę, jak Ty to pomalujesz, sam pomost, jeszcze ok., a teraz to drewno z balustradą? Ale jak mówisz. Nie takie rzeczy się robiło…
Nadal zachodzę w głowę, jak Ty to pomalujesz, sam pomost, jeszcze ok., a teraz to drewno z balustradą? Ale jak mówisz. Nie takie rzeczy się robiło…
- Szydercza Gała
- x 169
No co wy to przecież najlepszy serial świata a Moda na Suknie jest jeszcze lepsza, wprost kopalnia zbrodni i pożądania
Ale z ta LEGENDĄ to przeginacie, jakbyś rzeźbił figurę Ridża z Mody na sukces to ja rozumiem , albo chociaż parawdziwego Bismarcka, z wąsiskami..............
Ale z ta LEGENDĄ to przeginacie, jakbyś rzeźbił figurę Ridża z Mody na sukces to ja rozumiem , albo chociaż parawdziwego Bismarcka, z wąsiskami..............
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
Tomaszu jestem pewny że ten wątek będzie o wiele dłuższy niż ten od pana Andrzeja
Ale za to dymiący komin przy tym kolosie by się przydał Uniform warto zmienić Piotr80 pokazał chyba najlepszy z możliwych
Ale za to dymiący komin przy tym kolosie by się przydał Uniform warto zmienić Piotr80 pokazał chyba najlepszy z możliwych
Ukończone:
Plastik: Su-22M4 Fitter K; German Fuel Truck; B-17 Mephis Belle; Mil-Mi24A; Mil-Mi 24D, He-117 Greif;
Papier: pomnik Prypeć
Pozdrawiam Michał
Plastik: Su-22M4 Fitter K; German Fuel Truck; B-17 Mephis Belle; Mil-Mi24A; Mil-Mi 24D, He-117 Greif;
Papier: pomnik Prypeć
Pozdrawiam Michał
Dmuchaj Tomasz, dmuchaj! Pamiętaj, że to poważny kandydat na model życia! Tu ma się dziać Musisz spowodować, że Ridż obejrzawszy tą relację w końcu osiwieje! ;)
Diament powstaje w wysokiej temperaturze
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100