*[Relacja/Samolot] PZL-104 Wilga GPM 3/1998
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- marcin1323
- Wujek Andrzej
- x 2
Pełzacz wygląda przepięknie, jest jedno ale.
Wyzwanie dotyczyło Wilgi i to konkretnego wydania, poza tym miała być relacja, krok po kroku - tak to zrozumiałem i miało być coś na deser. Jeżeli ten pełzacz jest tym deserem to deser mamy z głowy - jest wyborny.Wujek Andrzej pisze:To będzie odpowiedź na wyzwanie . Myślisz że że jeśli rzuciłeś rękawicę a potem wnioskowałeś o usunięcie postu to wyzwania nie było ?
Co prawda to prawda - przy całym szacunku do Wujka: ja też bym chętnie zobaczył w jego wykonaniu jakiś niepomalowany samolot, niekoniecznie z z najnowszej super wycinanki. Nie widzę konkurencji między Wilgą (zrobioną bez malowania z kiepskiego opracowania) a czołgiem - całkowicie pomalowanym, zrobionym według swojego planu. Obaj Panowie realizują dwie różne gałęzie modelarstwa i nie widzę tu możliwości porównywania.
A wpisałem to dlatego, że mi się nie spodobało, jak Wujek potępiał kiedyś w czambuł całe modelarstwo Ostoi. Ja też się czepiałem modeli Ostoi, ale konkretów, które znam ze swojej praktyki, a nie jego roboty w całości. Wiem, że Wujek klei świetne armaty i pojazdy w standardzie, ale chodzi mi konkretnie o samolot w standardzie, bo to jednak inny zakres problemów.
Skoro ktoś potępia w czambuł i hurtem, to chyba można oczekiwać, że pokaże coś lepszego.
TAD
A wpisałem to dlatego, że mi się nie spodobało, jak Wujek potępiał kiedyś w czambuł całe modelarstwo Ostoi. Ja też się czepiałem modeli Ostoi, ale konkretów, które znam ze swojej praktyki, a nie jego roboty w całości. Wiem, że Wujek klei świetne armaty i pojazdy w standardzie, ale chodzi mi konkretnie o samolot w standardzie, bo to jednak inny zakres problemów.
Skoro ktoś potępia w czambuł i hurtem, to chyba można oczekiwać, że pokaże coś lepszego.
TAD
- Szydercza Gała
- x 169
Ten czołg nie jest pomalowany niczym poza lakierem, przynajmniej w większości. A skoro już znowu szykujemy sobie tu szarżę na bagnety to proponowałbym przenieść sie do magla, co by Tomek nie musiał znowu tu chlewu sprzątać
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!