Oto co powstało z moich działań. http://www.mediafire.com/download.php?rybj64j24k95693
Mam nadzieje ze instrukcja mimo pomieszania etapów budowy będzie czytelna, a samolocik uda się skleić komukolwiek .
Pozdrawiam.
- Do not try to make a model. Instead only try to realize the truth.
- What truth?
- There is no model. Then you will see that it's not the model that you make, it is only yourself.
Witam. Czy użytkownik bartee jeszcze się pojawia na tym forum??? jeśli tak to mam pytanie czy mogę Twojego Ana-26 zbudować sobie w skali 1:33 i zrobić z niego relację???? z góry dziękuję za odpowiedź.
Nie widzę żadnych przeszkód. Zapraszam do budowy ale z góry uprzedzam, że może to być dużo bardziej skomplikowane od sklejenia innego modelu kupionego w sklepie. Pozdrawiam i życzę dużo cierpliwości.
No domyślam się, że nie będzie to proste. Ale samolot i sam model wart jest walki. Poza tym model kupiony w sklepie nie zwiększa moich umiejętności manualnych. Jedno co na dzień dobry zawaliłem, to linie które mogłem jednak przerobić z rastra na wektor. Po po przeskalowaniu na ok 1:33 linie stały się grube i nie estetyczne. Może nast. razem przed wydrukiem przerysuje cały model i linie podziału będą miały poniżej 1 mm:) Po wydruku wszytko mieści się na 15 A3 w tym 11 to części kolor, a 4 czarno biały wręgi. Postaram się wrzucać na bieżąco fotki i uwagi z przebiegu budowy Anka. Mam nadzieje że wyjdzie z niego kawał byka, a bartee puścisz go do druku do jakiegoś fajnego wydawnictwa. POZDRO