*[Relacja/Okręt] Boh Cara Chrani, czyli jankesi z nitownicami WARIAG
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Szydercza Gała
- x 173
- Szydercza Gała
- x 173
no wiesz ja tam tych kółek nie rysowałem przyklejone bedę musiał te linie zamalować. Ktos też nie umie liczyć do 8 a już się cieszyłem że mam wszystkie nawiewniki poza dwoma z kutra parowego
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 173
Ostatnie dwa weekendy upłynęły w stoczni radośnie na pracach stolarskich, może nie wygląda to zbyt okazale ale wystruganie tych masztów i 4 rej zajęło mi sporo czasu ( 5 części Gwiezdnych Wojen jeśli chcemy być dokładni )
Nie do końca się też zgadzam z koncepcją kolorystyczną masztów zaprezentowana przez AŁTORA, w związku z czym wprowadzone zostaną poprawki. Pekaesow ze Smokinem musieli dobre 3 godziny tłuc po mordach archiwistów, coby wydali odpowiednie materiały, na podstawie których, powstała JEDYNIE SŁUSZNA koncepcja kolorystyczna Zakopywaniem archiwistów zajęli się jednak Borsukow z Twaroginem, ponieważ Pułkownik uznał ostatnio że sława powinna opromienić wszystkich członków komórki operacyjnej "Wariag" w równym stopniu
Nie do końca się też zgadzam z koncepcją kolorystyczną masztów zaprezentowana przez AŁTORA, w związku z czym wprowadzone zostaną poprawki. Pekaesow ze Smokinem musieli dobre 3 godziny tłuc po mordach archiwistów, coby wydali odpowiednie materiały, na podstawie których, powstała JEDYNIE SŁUSZNA koncepcja kolorystyczna Zakopywaniem archiwistów zajęli się jednak Borsukow z Twaroginem, ponieważ Pułkownik uznał ostatnio że sława powinna opromienić wszystkich członków komórki operacyjnej "Wariag" w równym stopniu
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 173
Okazało się że archiwiści zostali "zutylizowani" przedwcześnie, Pułkownik w wielkim gniewie OSOBIŚCIE nakładł Twarogina i Pekaesowa po kostropatych mordach i zapowiedział im że jeżeli nie znajdą rozwiązania problemu do wieczora, to podzielą los "zaginionych" pracowników filadelfijskiego archiwum. Lecz nie ma strachu, bojcy z Ochrany nie w ciemię bici, znaleźli wśród roboli przesiedleńca z Nowego Orleanu, specjalistę od wu.... cośtam, za jego radą zbudowali specjalistyczny sprzęt komunikacyjny....... Bramę do Hadesu :haha::haha::haha:
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 173
- Szydercza Gała
- x 173
Ciąg dalszy telekomunikacji z zaświatami Od początku mi coś nie pasowało jak robiłem te zdjęcia... Nasuwa się tylko jedno pytanie gdzie jest CENTÓWKA i gdzie jet KRZYŻ, TEN KRZYŻ
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 173