"herbaciany Swiat"-nowe horyzonty
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
- herbaciany
Dzięki wielkie panowie Herbatka jak najbardziej wskazana,tyle że teraz to bez malin i dodatków rozgrzewających-bo wiosna!!!Do lokomotywki na przyczepkę będzie wagonik Czas dzieciństwa to ja też dobrze wspominam,koło mojego domu była stacja kolejowa i można było wszędzie z niej dojechać.Dziś stacji już nie ma a drewniany budynek się wali.Pamiętam te bilety z dziurką i gościa z młotkiem co tłukł nim po kołach
- herbaciany
Trzeba "Bieszczadzką opowieść" pchnąć troszkę do przodu.Kurczę-ostatni wpis z marca wróżył przyjście wiosny,niestety do herbaty znowu trzeba różne "soki" lać w celach zdrowotnych
Stan z marca obrazuje poniższy obrazek.
Zaś dziś nowości w postaci rozrysowanego i rozpoczętego wagonika.Rzecz jasna nie wszystkie rozwiązania są zgodne i sensowne
Stan z marca obrazuje poniższy obrazek.
Zaś dziś nowości w postaci rozrysowanego i rozpoczętego wagonika.Rzecz jasna nie wszystkie rozwiązania są zgodne i sensowne
- herbaciany
AWOT-pij wszystkie i dolewaj "różnych" specyfików i samo przyjdzie
Wagonik nabiera kształtów.Ponieważ wagonik będzie jeden to został podzielony na dwie części-techniczną gdzie będą spoczywać drwa na opał i użytkową gdzie będą polegiwać turysty Między pomieszczeniami umieściłem nowoczesny system komunikacyjny "Windows"dzięki któremu turysta będzie mógł zawiadomić maszynistę,że-fajnie jest!
Wagonik nabiera kształtów.Ponieważ wagonik będzie jeden to został podzielony na dwie części-techniczną gdzie będą spoczywać drwa na opał i użytkową gdzie będą polegiwać turysty Między pomieszczeniami umieściłem nowoczesny system komunikacyjny "Windows"dzięki któremu turysta będzie mógł zawiadomić maszynistę,że-fajnie jest!
- herbaciany
Fotki nie działają, czy mógł byś je poprawić ?
Ostatnio z photobucketem dzieje się coś nie dobrego lepiej zmień hosting na inny do czasu kiedy pracownicy serwisu nie uporają się z problemem.
Ostatnio z photobucketem dzieje się coś nie dobrego lepiej zmień hosting na inny do czasu kiedy pracownicy serwisu nie uporają się z problemem.
Zapraszam do mojego profilu na youtube - Noutilus
Chcesz zarabiać pieniądze ? Wystarczy do mnie napisać. [url=gg://11902512]GG[/url]
Chcesz zarabiać pieniądze ? Wystarczy do mnie napisać. [url=gg://11902512]GG[/url]
- herbaciany
- zxcvbnm1971