Gratulacje, nie ulega wątpliwości, że jakieś wydawnictwo się skusi, tylko pewnie bez małych zmian się nie obejdzie
Mówię tu o śmigłowcu na rufie . Pomyśl o tym jak zbierzesz siły,zawsze można "upiększać" i dopracowywać.
Zaszyfrowałem zdjęcie.
Nie wszystko stracone, a kto chciał to sprawdził. Może na szybko ktoś inny go zaprojektuje i zrobi konkurencje. Podobnie było z Orłem.
jaca_w2 pisze:Gratuluje Bartek. Całkiem fajnie Ci to wyszło...a tak narzekałeś na nadmiar pracy:).........
Może od stycznia będzie ci łatwiej.
Mam taką nadzieję, choć na razie nie wiele na to wskazuje. Zobaczymy jak będzie.
RAMM....no i popsułeś taką fajną zabawę:) Można było ogłosić konkurs ..."czyja to załoga" Przynajmniej byś ukrył sygnaturę zdjęcia i jej pochodzenie. średnio kumaty użytkownik netu znajdzie to zdjęcie wraz z opisem w 1 min:(
Też to zauważyłem Na szczęście, żaden tzw. średnio kumaty użytkownik netu jeszcze się tu nie pojawił, więc tajemnica zostanie zachowana
Bartek moje gratulacje . Co do wydania to pogadaj z Jackiem W ( i to chyba nie koniecznie poprzez forum) bo ma niezłe dojścia do jednego z wydawców.
Pozdrawiam Kuba