Dusza modelarza - wszystko się może przydaćTempest pisze:8. Schować korek - może się kiedyś przydać
B-25 Mitchell pytanie
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Dziękuję myślę, że pod koniec stycznia będzie galeria.
Szczerze mówiąc chciałem to zrobić inaczej, a mianowicie tak:
1. Z listwy zbić ramkę.
2. Do środka wsadzić styropian.
3. Na górę nałożyć dość grubą tekturę.
4. I dopiero na tym tworzyć otoczenie.
Jednak nie będę się sprzeczał ze starszym i bardziej doświadczonym modelarzem. Dopiero zaczynam więc nie znam się za bardzo na technikach modelarskich. Naoglądałem się relacji Adamowicza i Precyzyjnego i stwierdziłem, że to jest coś co chciałbym robić. Poszukujący doszedł do celu .
Szczerze mówiąc chciałem to zrobić inaczej, a mianowicie tak:
1. Z listwy zbić ramkę.
2. Do środka wsadzić styropian.
3. Na górę nałożyć dość grubą tekturę.
4. I dopiero na tym tworzyć otoczenie.
Jednak nie będę się sprzeczał ze starszym i bardziej doświadczonym modelarzem. Dopiero zaczynam więc nie znam się za bardzo na technikach modelarskich. Naoglądałem się relacji Adamowicza i Precyzyjnego i stwierdziłem, że to jest coś co chciałbym robić. Poszukujący doszedł do celu .
Ostatnio zmieniony śr gru 29 2010, 10:22 przez Kamilm, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam Kamil
Ukończone: B-25 Mitchell
Witam!
Chciałbym tylko poinformować, że udało mi się wyważyć model, a co do podstawki to po długim zastanawianiu się kupiłem trawę w modelarskim o wymiarach 29/40 cm. Trawa wygląda dobrze myślałem nad tym żeby trochę ją przybrudzić (wyciek paliwa czy coś w tym stylu). Co o tym myślicie?
Chciałbym tylko poinformować, że udało mi się wyważyć model, a co do podstawki to po długim zastanawianiu się kupiłem trawę w modelarskim o wymiarach 29/40 cm. Trawa wygląda dobrze myślałem nad tym żeby trochę ją przybrudzić (wyciek paliwa czy coś w tym stylu). Co o tym myślicie?
Pozdrawiam Kamil