Pancernik Bismarck - Relacja
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Witam serdecznie
no i komin jak się patrzy :D:D:D
bardzo dokładnie i czysto :D
a takie pytanko mam : będziesz robił te wszystkie drabinki, które są dookoła komina ?? no i czy wszelkiego rodzaju drabinki ?? wiem, że nie jest to łatwe i że nie każdy jest w stanie to zrobić ale efekt jest porywający :D:D jak u Art'a np. :D:D
pozdrawiam i kibicuję dalej :D:D
no i komin jak się patrzy :D:D:D
bardzo dokładnie i czysto :D
a takie pytanko mam : będziesz robił te wszystkie drabinki, które są dookoła komina ?? no i czy wszelkiego rodzaju drabinki ?? wiem, że nie jest to łatwe i że nie każdy jest w stanie to zrobić ale efekt jest porywający :D:D jak u Art'a np. :D:D
pozdrawiam i kibicuję dalej :D:D
Gen, te wszystkie elementy które ''przyprawiają o siwe włosy'' odpuszczę sobie na razie. Ten model to mój powrót po długiej przerwie, więc zrobię go mam nadzieje estetycznie tak jak postanowilem czyli, ''tak jak książka pisze''.
Następny do którego zbieram już materiały i wszystkie potrzebne pomoce (aby podczas budowy nic mnie nie zaskoczyło, choć i tak pewnie znajdzie się coś takiego)
postanowiłem wykonać ze wszystkimi elementami dodanymi od siebie jakie tylko będzie można dodać:)
PS: nie będzie to żadna jednostka pływająca:) Tylko coś całkiem z innej kategorii.
Następny do którego zbieram już materiały i wszystkie potrzebne pomoce (aby podczas budowy nic mnie nie zaskoczyło, choć i tak pewnie znajdzie się coś takiego)
postanowiłem wykonać ze wszystkimi elementami dodanymi od siebie jakie tylko będzie można dodać:)
PS: nie będzie to żadna jednostka pływająca:) Tylko coś całkiem z innej kategorii.
Witam po ''krótkiej'' przerwie. Z racji że znowu mam czas, postanowilem wziąć się dalej za model. Troche czasu się kurzył ale wiedziałem ze nie odpuszczę. Prace trwają już od dwóch tygodni, także powstało juz troche elementów. gdy tylko zapoznam sie z nowym photobucket'em wstawię zdjęcia z postępu pracy.
Może nie będzie juz zbytniego zainteresowania relacją ale obiecałem sobie ze doprowadzę ją do końca.
Może nie będzie juz zbytniego zainteresowania relacją ale obiecałem sobie ze doprowadzę ją do końca.