Fajne i ciekawe ... Bo nie jest to kolejny tygrys . Podobał mi się ten ludzik pomalowany pierwotnie na srebrzysty kolor . Wyglądał przez chwilę jak "Wielki Elektronik " z Pana Kleksa
Grzegorz- ten ludzik byl z bialego metalu.
Jak przyjdzie czas na U-552, to sie pochwale, ale narazie musi sie "...jak figa ucukrowac i jak tyton ulezec..."
Mam 2 tygodnie na sklejenie Airbusa A 380 dla kolezanki syna (bardziej poskladac), a potem na warsztat wraca Kettenwagen- jestes zainteresowany?
Siara pisze:Super, ze sie podoba.
Bardzo motywujace.
...no co Ty, chyba nie oczekujesz ochów i achów . Jak by ktoś umiał lepiej i miał uwagi - to by napisał, a tak podziwiają w milczeniu.
Ja oglądając mam wyraz twarzy jak ten Niemiec z Twojej figurki i czekam na więcej.
marek d pisze:Przybliż mi ten pojazd, bo za nic nie kojarzę.
Takiego pojazdu nie bylo- to moja wizja Kubelwagena na gasienicach. Podjeto proby polgasienicowego pojazdu na bazie Kubelwagena, ale nigdy nie doszlo do seryjnej produkcji.
Wszystkie te projekty byly tak brzydkie (moja opinia), ze podjalem sie wykonac taki pojazd sam. Bardziej mi chodzilo o wyglad i funkcjonalnosc, niz o sprawy techniczne typu silnik i rozrzad.
Przyklad jednego z prototypow: