Uraga Senkyo Kabushiki Kaisha
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Constructor
- Konan Barbarzyńca
Nie zważając na przeciwności pędzę ku końcowi.
Pędzę jelczem poprzez knieje,
wicher duje, wicher wieje.
Dręczą mnie kozaki złote,
umazane całe błotem.
Kadłub Hatsushimo się skończył. Poszedłem za głosem Szyderczego i przeprowadziłem eksperyment. Zrezygnowałem z oklejania na zakładkę, a zrobiłem na styk. W jednym miejscu powstało żebro Adama. TAK! TEGO Adama. Jednakże czwartego kadłuba robić już nie zamierzam, bo jak powszechnie wiadomo po czwartym sie zmarchwiwstaje.
Chwalę się niniejszym nową kanapą, na której zdjęcie zrobiono niby przez przypadek.
Wszystkim Wam życzę wielu hapiniujerów itepe itede. W Wigilię zwierzęta przemawiają podobno głosem zbliżonym do ludzkiego - przeciekła ta wiadomość z kręgów zbliżonych do władzy, z której zawsze coś przecieka. W sylwestra natomiast, aby równowaga w przyrodzie została zachowana, ludzie przemawiają częstokroć głosem bydlęcym. Życzę wiec Wam szacowni współmodelarzowie, ażeby Was to dziś nie spotkało. Mówię to ja - dzisiejszy przymusowy abstynent.
Na zakończenie tego postu zaprezentuję Wam okładkę modelu, co by było choć jedno ciekawe zdjęcie
ALLELUJA I DO PRZODU!
Pędzę jelczem poprzez knieje,
wicher duje, wicher wieje.
Dręczą mnie kozaki złote,
umazane całe błotem.
Kadłub Hatsushimo się skończył. Poszedłem za głosem Szyderczego i przeprowadziłem eksperyment. Zrezygnowałem z oklejania na zakładkę, a zrobiłem na styk. W jednym miejscu powstało żebro Adama. TAK! TEGO Adama. Jednakże czwartego kadłuba robić już nie zamierzam, bo jak powszechnie wiadomo po czwartym sie zmarchwiwstaje.
Chwalę się niniejszym nową kanapą, na której zdjęcie zrobiono niby przez przypadek.
Wszystkim Wam życzę wielu hapiniujerów itepe itede. W Wigilię zwierzęta przemawiają podobno głosem zbliżonym do ludzkiego - przeciekła ta wiadomość z kręgów zbliżonych do władzy, z której zawsze coś przecieka. W sylwestra natomiast, aby równowaga w przyrodzie została zachowana, ludzie przemawiają częstokroć głosem bydlęcym. Życzę wiec Wam szacowni współmodelarzowie, ażeby Was to dziś nie spotkało. Mówię to ja - dzisiejszy przymusowy abstynent.
Na zakończenie tego postu zaprezentuję Wam okładkę modelu, co by było choć jedno ciekawe zdjęcie
ALLELUJA I DO PRZODU!
Ostatnio zmieniony ndz lut 06 2011, 21:51 przez Konan Barbarzyńca, łącznie zmieniany 1 raz.
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 169
No ale widzę że żebro Adama ( TEGO ADAMA ) jakby dziś mniej napuchnięte, młotek czy odkurzacz? To że sam nie możesz to nie znaczy że inni nie moga sie poddać corocznemu zbydlęceniu pies ogrodnika sie znalazł
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
- Konan Barbarzyńca
FotoszopSzydercza Gała pisze:...młotek czy odkurzacz?
Zachlanie pały do nieprzytomności a zbydlęcenie to dwie odmienne rzeczy.
Pierwsze polega na zapiciu robaka, a następnie wykonywaniu czynności przeróżnych, z których zaproponuję przykładowe:
-fikanie kozłów w śniegu do czasu odmrożenia kończyn
-wejście na dach i z jego krawędzi darcie się co sił w płucach "ajem king of de łorld"
-udawanie podpory słupa oświetleniowego, bez której ów ulegnie samoobaleniu
Zbydlęcenie natomiast polega, na ten przykład, na zachlaniu ryja i:
-szukaniu przeciwnika do tajskiego boksu wśród wycieczki geriatrycznej
-nokautowaniu wiaty przystankowej z nieustannym pytaniem "I co się k... gapisz?"
-chęci udowodnienia, że dałoby się radę Pudzianowi w MMA i w tym celu nokaut techniczny na dworcowym dziadzie borowym
Niby drobna, ale jakże istotna róznica. Dlatego tylko życzę wszystkim Współmodelarzom pierwszego typu zapicia I bez żadnych ogrodników mi tu, bo szczecin w cztery litery strzelę
ZŁO SQUAD
- Konan Barbarzyńca
- Szydercza Gała
- x 169
- Konan Barbarzyńca
- Konan Barbarzyńca