*[Relacja/Okręt] BISMARCK - A.Haliński. POWRÓT
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
No strk, straciłeś czujność na chwilkę i The Snake słusznie kąsnął:
w odniesieniu do dzisiejszych przepisów MPZZM sygnał na Bismarcku jest "powiedzmy" prawidłowy bo odpowiada WALCOWI czyli sygnałowi dziennemu jednostki ograniczonej swym zanurzeniem
;)
w odniesieniu do dzisiejszych przepisów MPZZM sygnał na Bismarcku jest "powiedzmy" prawidłowy bo odpowiada WALCOWI czyli sygnałowi dziennemu jednostki ograniczonej swym zanurzeniem
;)
Diament powstaje w wysokiej temperaturze
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
i wysokim ciśnieniu ;)
moja percepcja zawodzi ponieważ poza elementami jawnie kartonowymi nie jestem w stanie wyodrębnić co na tej focie jest fototrawione a co dorabiane ręcznie...
Diament powstaje w wysokiej temperaturze
i wysokim ciśnieniu ;)
i wysokim ciśnieniu ;)
Ostoja – spoko, mamy do siebie niedaleko, Ty popływasz, a ja bym polatał na Twych samolotach
Piotrze 80 – z fototrawek są tylko drabiny i czarna antena radaru.
Od pewnego czasu flirtuję z polistyrenem (wmontowałem kilka elementów, m. in. te kuliste osłony). To wdzięczny materiał w obróbce i malowaniu.
Piotrze 80 – z fototrawek są tylko drabiny i czarna antena radaru.
Od pewnego czasu flirtuję z polistyrenem (wmontowałem kilka elementów, m. in. te kuliste osłony). To wdzięczny materiał w obróbce i malowaniu.
Witaj Art . Cichaczem zza winkla podglądam Twoją relację i baaardzo wiele się z niej poduczyłem .
Okręt jest wspaniały i tu moje pytanie - Będziesz z nim na "Międzyszkolnym Konkursie Modeli Redukcyjnych" w tym roku ? Oczywiście mówię o konkursie który odbywa się w Rzeszowie.
Życzę dalszej tak owocnej pracy i podglądam dalej
Okręt jest wspaniały i tu moje pytanie - Będziesz z nim na "Międzyszkolnym Konkursie Modeli Redukcyjnych" w tym roku ? Oczywiście mówię o konkursie który odbywa się w Rzeszowie.
Życzę dalszej tak owocnej pracy i podglądam dalej