[Relacja] Francuski niszczyciel Le Terrible - MM9/1985
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
1 Koty za płoty Najważniejsze, że widać jakiś okręcik już
Wikol,budex czy co tam- doświadczenie i niepowodzenia kształtują modelarza
Oby klejenie szło dalej
Wikol,budex czy co tam- doświadczenie i niepowodzenia kształtują modelarza
Oby klejenie szło dalej
Klasa:Modelarz
Skill:okrętowiec
Level:1 (przedszkole modelarskie)
Ukończone HMS Penelope ORP Błyskawica(1:200) ORP Garland (1:400)
--------
W stoczni: przebudowa ;)
Skill:okrętowiec
Level:1 (przedszkole modelarskie)
Ukończone HMS Penelope ORP Błyskawica(1:200) ORP Garland (1:400)
--------
W stoczni: przebudowa ;)
Sorki Adminie ale ledwo co patrze na oko,z wielkim wysiłkiem wrzuciłem te foty,a fotosik był najłatwiejszy do ogarnięcia dla mnie w takim stanie..także wybacz..obiecuje poprawę i po powrocie do klejenia Francuza (mam nadzieje że szybkim) wszystko ogarnę i będzie ładnie i przejrzyście
P.S. zmieniłem na PHOTOBUCKET, bo zerknąłem na wskazaną przez Ciebie sondę i przeraziłem się opiniami na temat fotosika tylko nie wychodzi mi wklejenie miniaturek jedynie link
P.S. zmieniłem na PHOTOBUCKET, bo zerknąłem na wskazaną przez Ciebie sondę i przeraziłem się opiniami na temat fotosika tylko nie wychodzi mi wklejenie miniaturek jedynie link
Chodzi Ci o funkcjonowanie miniaturek jako dużych zdjęć??
Wyoślił mi to niedawno kolega Laszlik--> kopiujesz adres miniaturki i z tego całego ciągu liter i liczb stanowiących ten adres wycinasz ten fragment stały dla wszystkich nazw miniatur które będziesz chciał wklejać "?action=viewcurrent=" od pytajnika po znak równości. Wcale nie skomplikowane
Wyoślił mi to niedawno kolega Laszlik--> kopiujesz adres miniaturki i z tego całego ciągu liter i liczb stanowiących ten adres wycinasz ten fragment stały dla wszystkich nazw miniatur które będziesz chciał wklejać "?action=viewcurrent=" od pytajnika po znak równości. Wcale nie skomplikowane
Ja dla dobra modelu mając tylko jedno oko sprawne nie zabierałbym się za kontynuowanie budowy aż do czasu wyzdrowienia
My mamy swobodnego motyla, Francuzi zwiewnego papilona, Hiszpanie kolorowego mariposa, Anglicy flegmatycznego butterflya a Niemcy.... a Niemcy przeciwpancernego Schmetterlinga ;]
--------------------------------------------------------
Się buduje: ???
Się zbudowała: "Jedenastka"
--------------------------------------------------------
Się buduje: ???
Się zbudowała: "Jedenastka"
photobucket
wydaje mi się, że z tymi miniaturkami to dałoby radę lepiej rozwiązać, aby wyświetlały się tak:
po prostu popatrz jeszcze na punkt 4 porad bartosza, niech jego wysiłek nie pójdzie na zmarnowanie
po prostu popatrz jeszcze na punkt 4 porad bartosza, niech jego wysiłek nie pójdzie na zmarnowanie
- The Truth is…?
- …that there is no Truth. There is only an agreement about it.
- …that there is no Truth. There is only an agreement about it.
- Szydercza Gała
- x 169
I przez trzy strony farmazonów zrobiłeś SZKIELET??? Przy takim stosunku sklejonych części do napisanych postów ta relacja przekroczy zapewne 100 stron i pobije nawet Miszcza autopromocji Precyzyjnego
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!