[Relacja] BISMARCK w skali 1:100 / Rekonstrukcja legendy
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Tomasz D. znany jest z ogólnego ociągania się( niech się przyzna ile lat zbierał elementy do modelu) , chociaż w tym wypadku uważam, że ma tempo na rekord.
Rozwalił mnie tekst malowania jak i kolorów kabelków.
Wstaw swoją minę w awatarek i nie będziesz musiał za dużo odpisywać;)
Bo dla niewtajemniczonych mina Bundy'ego bezcenna!!
Tomuś- Mordo Ty Moja- wiesz że kibicuje!! jak myślę że inni Złazowcy też:)
Rozwalił mnie tekst malowania jak i kolorów kabelków.
Wstaw swoją minę w awatarek i nie będziesz musiał za dużo odpisywać;)
Bo dla niewtajemniczonych mina Bundy'ego bezcenna!!
Tomuś- Mordo Ty Moja- wiesz że kibicuje!! jak myślę że inni Złazowcy też:)
-
- x 8
- Szydercza Gała
- x 169
Ja ja naturlich Volkswagen ....
Z czego jasno wynika i co chyba kolega chciał nam uzmysłowić Mudziu że jesteśmy tłumoki i uczyliśmy sie nie tych języków co trzeba Po co Ci łacina czy angielski kiedyy nie pojmujesz mowy RASY PANÓW
Z czego jasno wynika i co chyba kolega chciał nam uzmysłowić Mudziu że jesteśmy tłumoki i uczyliśmy sie nie tych języków co trzeba Po co Ci łacina czy angielski kiedyy nie pojmujesz mowy RASY PANÓW
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
-
- x 8
Ostatnie kilkanaście dni zajęła mi działalność zupełnie inna niż dorabianie kolejnych detali do kanclerza. Podjąłem się mianowicie odnowienia na zlecenie modelu jachtu motorowego, który to jacht dotarł to mnie aż z Tajlandii. Początkowo nie bardzo miałem ochotę przerywać budowę swojego modelu lecz perspektywa zarobienia paru groszy i wzbogacenia za nie swojego modelarskiego warsztaciku przeważyła
Poniższe fotki prezentują stan modelu po wyciągnięciu go z kartonu w jakim odbył tą podróż liczoną tysiącami kilometrów.
Pokleiłem, zaszpachlowałem, doszlifowałem, dorobiłem troszkę detali, pomalowałem i złożyłem by na koniec osiągnąć to co poniżej.
Poniższe fotki prezentują stan modelu po wyciągnięciu go z kartonu w jakim odbył tą podróż liczoną tysiącami kilometrów.
Pokleiłem, zaszpachlowałem, doszlifowałem, dorobiłem troszkę detali, pomalowałem i złożyłem by na koniec osiągnąć to co poniżej.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 30 2012, 21:15 przez Tomasz D., łącznie zmieniany 2 razy.
Niezły remontik! Nieobecność usprawiedliwiona Klient będzie uradowany A teraz powrót do "szaro-biało-czarnej" rzeczywistości proszę ;)
Diament powstaje w wysokiej temperaturze
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100