SM42 1601
Moderatorzy: kartonwork, Rafal N.
Koło szprychowe ma 11 szprych, Twoje ma 9, nie wiem skąd to masz.
Stopnie wejściowe ostoi są zbyt płytkie, poza tym są podwójne, u Cibie są pojedyncze.
Dla zainteresowanych, ostoja SU42 odrobinę sie różni od SM42.
Stopnie wejściowe ostoi są zbyt płytkie, poza tym są podwójne, u Cibie są pojedyncze.
Dla zainteresowanych, ostoja SU42 odrobinę sie różni od SM42.
Pozdrawiam Jacek
1:32
Witam
powoli też staram się dorabiać rożne elementy:
Tyle na dziś
pozdrawiam
dzięki za uwagi, koła poprawie.. nie mogłem się nigdzie dopatrzeć ilości tych szprych a co do stopni to już poprawiłem:ET22-1054 pisze:Koło szprychowe ma 11 szprych, Twoje ma 9, nie wiem skąd to masz.
powoli też staram się dorabiać rożne elementy:
Tyle na dziś
pozdrawiam
- Constructor
Ale nadal dobrze nie jest. Kąty się nie zgadzają, głębokości i inne.belfast pisze:a co do stopni to już poprawiłem
Ciężko to nazwać planami. Moja lokomotywa jest kompletnym projektem do wykonania w pełni funkcjonującego modelu ze stali.
Pozdrawiam Jacek
a czy ma może kolega jakiś rysunek ukazujący te nieszczęsne parametry tych schodówET22-1054 pisze:Ale nadal dobrze nie jest. Kąty się nie zgadzają, głębokości i inne.belfast pisze:a co do stopni to już poprawiłem
Ciężko to nazwać planami. Moja lokomotywa jest kompletnym projektem do wykonania w pełni funkcjonującego modelu ze stali.