Uraga Senkyo Kabushiki Kaisha
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Konan Barbarzyńca
Gdzie jest KRZYŻ? W lodówce
Suwnice w Hatsushimo zostały zmontowane. Przednia.
Wersja pierwsza zmontowana z zestawu laserów. Kleiłem to to na CA. Wygląda tak
Wersja druga. Ręczna z wycinanki.
Wersja ostateczna. Ręczna z wycinanki. Boki dodatkowo podklejone zapasem koloru, dzięki temu stały się sztywniejsze i łatwiejsze w oklejeniu
A tak zamontowana na sródokręciu
Suwnice w Hatsushimo zostały zmontowane. Przednia.
Wersja pierwsza zmontowana z zestawu laserów. Kleiłem to to na CA. Wygląda tak
Wersja druga. Ręczna z wycinanki.
Wersja ostateczna. Ręczna z wycinanki. Boki dodatkowo podklejone zapasem koloru, dzięki temu stały się sztywniejsze i łatwiejsze w oklejeniu
A tak zamontowana na sródokręciu
ZŁO SQUAD
- Konan Barbarzyńca
Instalowanie gadżetów z przodu (dalej zwane sprzodu) statku z armatką dobiega końca. Należy jedynie dodać drutki i łańcuszek z komunii przeznaczony obecnie do celów wyższych. Po zegarku i rowerze czas przyszedł na niego
Z tyłu zabrakło ponadto armatek plot, które doklejać na końcu zamierzam, już po dorobieniu konioju relingów.
Tył statku wygląda tak:
Ponadto skoro pokazałem przednią suwnicę, czas na tylną. Brak jedynie figury skośnookiej wersji Anny Walentynowicz.
Ponadto zacząłem prace przy masztach celem ich wykończenia, a także dorabiam jakieś takie gadżety przy kominach:
Z tyłu zabrakło ponadto armatek plot, które doklejać na końcu zamierzam, już po dorobieniu konioju relingów.
Tył statku wygląda tak:
Ponadto skoro pokazałem przednią suwnicę, czas na tylną. Brak jedynie figury skośnookiej wersji Anny Walentynowicz.
Ponadto zacząłem prace przy masztach celem ich wykończenia, a także dorabiam jakieś takie gadżety przy kominach:
ZŁO SQUAD
- Konan Barbarzyńca
- Szydercza Gała
- x 169
-
- x 8
- Konan Barbarzyńca
Dwieścietrzydzieściidwa jest to liczba magiczna, albowiem jest ona po dwieścietrzydzieściijeden, a przed dwieścietrzydzieściitrzy
Wczoraj w internecie przeczytałem, że kilku młodzieńców chciało zostać papieżem, albo Papieżem, który odmienił oblicze Ziemi, tej ZIEMI. Za skecz który nagrali kamerą i zamieścili w internecie obecnie zostali ukarani naganą w szkole imienia Papieża, który odmienił Ziemię, której to szkoły są uczniami. Oprócz tego stali się podmiotem postępowania wyjaśniajacego prowadzonego w lokalnej komendzie Milicji przemienionej w Policję.
Dlatego lepiej się nie śmiać z TEGO premiera, bo jak przepchna zapis o ściganiu internetowych pisarzy naśmiewających się z Kartofla bis, to będzie pewalone jak przed Pałacem
Wczoraj w internecie przeczytałem, że kilku młodzieńców chciało zostać papieżem, albo Papieżem, który odmienił oblicze Ziemi, tej ZIEMI. Za skecz który nagrali kamerą i zamieścili w internecie obecnie zostali ukarani naganą w szkole imienia Papieża, który odmienił Ziemię, której to szkoły są uczniami. Oprócz tego stali się podmiotem postępowania wyjaśniajacego prowadzonego w lokalnej komendzie Milicji przemienionej w Policję.
Dlatego lepiej się nie śmiać z TEGO premiera, bo jak przepchna zapis o ściganiu internetowych pisarzy naśmiewających się z Kartofla bis, to będzie pewalone jak przed Pałacem
ZŁO SQUAD
-
Powitać.
Konanie, bardzo inteligentna odpowiedz, na bardzo inteligentnie zadane pytanie.
Powiem nawet że w odpowiedzi została zawarta cała esencja Japońskiej Herbaty.
I teraz młodzież odwiedzająca to forum, wie gdzie znajduje się liczba dwieścietrzydzieściidwa, jak by się gdzieś zapodziała.
Jeżyk zacny; ale pytanko? Paluszki z Lajkonika, czy wyrób domowy.
Pozdrawiam.
Konanie, bardzo inteligentna odpowiedz, na bardzo inteligentnie zadane pytanie.
Powiem nawet że w odpowiedzi została zawarta cała esencja Japońskiej Herbaty.
I teraz młodzież odwiedzająca to forum, wie gdzie znajduje się liczba dwieścietrzydzieściidwa, jak by się gdzieś zapodziała.
Jeżyk zacny; ale pytanko? Paluszki z Lajkonika, czy wyrób domowy.
Pozdrawiam.
-
- x 8
-
- x 1