Witam
Dziś chciałem przedstawić galerię modelu kapliczki przydrożnej z wydawnictwa Renova-Model. Jest to projekt Wojciecha Klimonta (wk82) do pobrania TUTAJ. Bardzo fajny, atrakcyjny model, który wydaję się bardzo prosty, gdyby nie jeden mały haczyk - to 693 cegiełki, które trzeba nakleić. Polecam go wszystkim, którzy chcą się oderwać od wielkich jamatów i innych skomplikowanych tworów, a chcą sobie skleić cosik fajnego. Zapraszam do oglądania galerii domowej, na przydrożną przyjdzie czas jak się ociepli
I kilka zbliżeń
Pozdrawiam
*[Galeria/Inne] Kapliczka przydrożna - Renova-Model
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
*[Galeria/Inne] Kapliczka przydrożna - Renova-Model
Klub Modelarsko-Historyczny Sokół Radom
Witaj pulpetto
Bardzo fajnie wyszedł Ci modelik. Czy mógłbyś napisać parę słów o technice wykonania cegieł? To znaczy chodzi mi o to, czy to malowanie czy może coś innego?...
Pozdrawiam Serdecznie
Bardzo fajnie wyszedł Ci modelik. Czy mógłbyś napisać parę słów o technice wykonania cegieł? To znaczy chodzi mi o to, czy to malowanie czy może coś innego?...
Pozdrawiam Serdecznie
Moje relacje:
www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=(XXXXX)
UKOŃCZONE:
Przyczepa PN 1,5 (8691); Schienenwolf (15903); H.L. Hunley (12780); Katapulta (12916); T-24 (13216); TKW (14149); Kapliczka (14675); Ł-34
W BUDOWIE:
P. Kolei Wilanowskiej; BM-13 "Katiusza"
www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=(XXXXX)
UKOŃCZONE:
Przyczepa PN 1,5 (8691); Schienenwolf (15903); H.L. Hunley (12780); Katapulta (12916); T-24 (13216); TKW (14149); Kapliczka (14675); Ł-34
W BUDOWIE:
P. Kolei Wilanowskiej; BM-13 "Katiusza"