Powitanie i troche zdjęc modeli.
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- dominik294
Powitanie i troche zdjęc modeli.
Witam wszystkich ,po wielu próbach zarejestrowałem się na słynnym ,,niebieskim,,
Niektórzy mogą mnie kojarzyć z innych for modelarskich.
Bez zbędnego gadania na dzień dobry kilka fotek lepszych i gorszych modeli jakie wykonałem po powrocie do modelarstwa (ostatnie 2 czy 3 lata)
Drezyna pancerna ,,Tatra,, h0(1/87) ,, kartonówka GPM:
Wózek akumulatorowy GPM ( wycinany laserem) 1/87
Wagon rewizyjny Delta-Te 1/87
Opel Blitz GPM 1/25
Ty-51 GPM 1/87 + obrotnica+ żuraw wodny Świat Modeli 1/87 ( w trakcie budowy)
Chyba tyle jak na razie, obecnie męcze ,, niesklejalnego,, Żuka pożarniczego z Modelika i kilka innych rozgrzebanych modeli.
Niektórzy mogą mnie kojarzyć z innych for modelarskich.
Bez zbędnego gadania na dzień dobry kilka fotek lepszych i gorszych modeli jakie wykonałem po powrocie do modelarstwa (ostatnie 2 czy 3 lata)
Drezyna pancerna ,,Tatra,, h0(1/87) ,, kartonówka GPM:
Wózek akumulatorowy GPM ( wycinany laserem) 1/87
Wagon rewizyjny Delta-Te 1/87
Opel Blitz GPM 1/25
Ty-51 GPM 1/87 + obrotnica+ żuraw wodny Świat Modeli 1/87 ( w trakcie budowy)
Chyba tyle jak na razie, obecnie męcze ,, niesklejalnego,, Żuka pożarniczego z Modelika i kilka innych rozgrzebanych modeli.
- dominik294
Bleriot , mi też jakoś GPM przypasował kolorystycznie.
Ostoja, kleje w różnych skalach -nie można popadac w rutynę .
Tomasz ,masz słusznośc retusz czasem wymyka mi się spod kontroli (może to wina tego ,że kleje wieczorami przy słabym świetle ) ,ale staram się nad tym pracowac niestety z różnym wynikiem.
Ostoja, kleje w różnych skalach -nie można popadac w rutynę .
Tomasz ,masz słusznośc retusz czasem wymyka mi się spod kontroli (może to wina tego ,że kleje wieczorami przy słabym świetle ) ,ale staram się nad tym pracowac niestety z różnym wynikiem.
- dominik294
Haziaj Opel to naprawde fajny model ,mało problemów z pasowaniem części .Jedyny kłopot to skromna instrukcja ( ale to norma w modelach GPMu z lat 90-tych)Posiłkowałem się relacją z budowy na portugalskim forum . Generalnie polecam .
Siema Ruto ,miałem problem z odczytaniem kodu podczas logowania ( mimo ,że obczajam cały alfabet ) .
Siema Ruto ,miałem problem z odczytaniem kodu podczas logowania ( mimo ,że obczajam cały alfabet ) .
-
- x 1
Witaj,
Opel rzeczywiście prezentuje się doskonale, ale największe wrażenie na mnie robi drezyna... ...chyba, że to groszówka ciut powiększona jest.
Piękna kolekcja.
Pozdrawiam
Wojtek
Opel rzeczywiście prezentuje się doskonale, ale największe wrażenie na mnie robi drezyna... ...chyba, że to groszówka ciut powiększona jest.
Piękna kolekcja.
Pozdrawiam
Wojtek
Moje relacje:
www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=(XXXXX)
UKOŃCZONE:
Przyczepa PN 1,5 (8691); Schienenwolf (15903); H.L. Hunley (12780); Katapulta (12916); T-24 (13216); TKW (14149); Kapliczka (14675); Ł-34
W BUDOWIE:
P. Kolei Wilanowskiej; BM-13 "Katiusza"
www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=(XXXXX)
UKOŃCZONE:
Przyczepa PN 1,5 (8691); Schienenwolf (15903); H.L. Hunley (12780); Katapulta (12916); T-24 (13216); TKW (14149); Kapliczka (14675); Ł-34
W BUDOWIE:
P. Kolei Wilanowskiej; BM-13 "Katiusza"