Bipa oczywiście czteroczłonowa, plus ten 120A,podpięte pod Ol49,Pt47, Ty2 i...następnego dnia jestem spakowany i torby wystawione na zewnątrz
Ale prezentowało by się to pięknie...
Jeżeli czegoś nie da się zrobić, potrzebny jest ktoś, kto o tym nie wie – przyjdzie i to zrobi.
ja tam powoli działam przy Bipie ale tylko 3 człony - na razie jestem w fazie robienia form na koła , krzesła i inne powtarzalne elementy. Przygotowuje tez wiele elementów pod laser. Także przyjdzie pora do klejenia.
Maverick33 pisze:ja tam powoli działam przy Bipie ale tylko 3 człony - na razie jestem w fazie robienia form na koła , krzesła i inne powtarzalne elementy. Przygotowuje tez wiele elementów pod laser. Także przyjdzie pora do klejenia.
Hm, czy wagonów ciągle mniej? NO nie wiem.Niech kolega podepnie teraz jeden wagon pod Ty2 lub innego loka. To jaką ścianą kolega będzie musiał dysponować . Mnie tak jak kol. Ty2 wystarczyły by loki które nie zostały jeszcze wydane, ale o czym ja tu piszę. Proszę tylko nie pisać że jest tyle modeli że................................ bo to niczego nie załatwia ,przynajmniej dla mnie.